car-rental-ro.com

In oricare din situatiile in care esti pus in postura de a inchiria o masina, trebuie sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere. Nu e deloc recomandat sa optezi pentru serviciile primei firme de inchirieri auto care iti iese in cale, ci trebuie sa studiezi piata, sa compari si sa alegi cea mai convenabila optiune.

In cazul in care locuiesti in Iasi si masina personala ti s-a defectat, ori trebuie sa ajungi cu avionul si ai nevoie de o masina disponibila imediat ce ajungi pe aeroport, poti opta pentru serviciul de rent a car Iasi ieftin oferit de car-rental-ro.com. Pe site-ul oficial vei gasi toate informatiile necesare pentru inchiriere.

Pentru a putea face cea mai potrivita alegere a unei firme de inchirieri auto, trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

  • Pretul. Cum orice business trece in online, sectorul inchirierilor auto nu face exceptie. Informeaza-te de pe site-urile oficiale ale firmelor de rent a car despre tarifele practicate, pentru a te asigura ca ai luat cea mai buna decizie.
  • Renumele. Alege o firma cunoscuta. Nu e neaparat ca serviciile oferite sa fie de o calitate indoielnica nici daca firma de inchirieri auto este aparuta pe piata relativ recent, insa e recomandat sa apelezi la o companie renumita, de incredere, care isi respecta obligatiile.
  • Verifica ce masini sunt disponibile spre inchiriere. In functie de ceea ce ai nevoie, vei alege o masina de oras, un SUV, o limuzina sau ceva economic. Daca ai nevoie de o masina pentru o excursie cu familia, vei inchiria o masina cu mai multe locuri si suficient spatiu pentru bagaje. Analizeaza astfel oferta firmei de rent a car si alege solutia cea mai potrivita pentru tine.
  • Citeste cu atentie conditiile de returnare a masinii. Se poate intampla sa nu poti ajunge sa predai masina in termenul stabilit, iar unele firme practica taxarea la ora, sau la zi de intarziere. Trebuie sa cunosti aceste conditii, pentru a nu te trezi cu surprize neplacute.
  • Atentie la varsta. Unele firme de rent a car permit tuturor posesorilor de permis sa inchirieze masini, insa altele au conditia de a inchiria numai persoanelor cu varsta de peste 21 de ani.
  • Ce reguli impune firma pentru inchiriere? La fel ca si in cazul conditiilor de returnare, si aici trebuie sa fii foarte atent, pentru ca altfel te poti trezi cu cheltuieli suplimentare.
  • Cat de usoara este inchirierea? Atunci cand cauti urgent o masina de inchiriat, nu iti doresti sa ramai blocat cateva ore de birocratie, de acte numeroase necesare si de un proces complicat. Cauta o firma de inchirieri care sa iti ofere, cat mai simplu si rapid, masina de care ai nevoie.

Tinand cont de toate aceste aspecte, vei reusi de fiecare data sa alegi masina care ti se potriveste, fara sa ramai pacalit sau dezinformat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *