acer aspire switch 10acer aspire switch 10

Seria de produse cele mai perfomante pentru cei de la Acer sunt cele din seria Aspire Switch 10. Un produs hibrid ce imprumuta idei cunoscute de la alte produse asemanatoare insa cu cateva idei cu caracter unic in plus.

Cei de la Acer spun ca Aspire Switch 10 va avea patru moduri de utilizare, sau mai bine spus va fi un fel de 4 in 1. Va fi o tableta din seria Yoga asa cum sunt numite aceste produse deosebil de flexibile. Modul traditional, in care va putea fi folosita asemantor unui laptop, pe post de tableta, pe post de display, si modul in care acesta este cu ecranul detasat de tastatura.

Ecranul de 10.1 inchi este atasat de tastatura cu un sistem pe care cei de la Acer il numesc Snap Hinge. Aceasta modalitate de conectare a ecranului cu restul produsului fiind esentiala in rolul acesteia de hibrid sau tableta Yoga.

Daca ar fi sa aruncam o privire la caracteristicile hardware ale acestei tablete yoga, vom fi destul de placut impresionati, (avand in vedere pretul destul de acceptabil ) fiind echipata cu un procesor Intel Atom, o capacitate a memoriei RAM de 2 GB ( care a inceput sa fie un standard in ziua de astazi) si cu un hard disk SSD de 64 de GB pentru stocarea datelor.

In mana tableta pare a fi destul de solida, fara a da impresia unui material ieftin, asa cum o dau restul tabletelor incadrate in aceeasi marja de pret, insa in privinta design-ului aceasta pare destul de patratoasa si nu la fel de eleganta precum ne-am fi asteptat. Un design mai rotunjit si oarecum mai subtire ar fi fost probabil mult mai potrivit, si mai apreciat in acelasi timp.

Tableta celor de la Acer va fi disponibila utilizatorilor incepand cu sfarsitul lunii mai 2014, avand un pret ce va porni de la 379 de dolari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *