acerpredator_3acerpredator_3

Unii producatori de PC-uri mainstream, nu au nici cea mai mica idee in privinta dorintelor gamerilor. De cele mai multe ori acesti producatori vor pune accent mai mult pe aspect decat pe componentele PC-ului. In cazul in care se decid sa puna accent pe componente, ajung sa o dea destul de serios in bara, spre exemplu ajung sa instaleze un procesor foarte puternic alaturi de o placa video care nu poate tine pasul cu acesta. Poate ca pe hartie totul pare a fi destul de impresionant dar in realitate performanta PC-ului va lasa de dorit.

PC-ul celor de la Acer, nu este unul perfect, insa este unul care atinge majoritatea punctelor importante pentru un gamer, pentru un pret destul de acceptabil. Am putea spune ca este destul de bun in domeniul performanta/pret deoarece nu toata lumea are la dispozitie 8000 de dolari sa arunce pe un sistem Origin Genesis.

Acer produce mai multe modele Predator, insa toate au acelasi procesor, Intel Core i7 4770. Placile video difera de la model la model impreuna cu cantitatea de memorie RAM disponibila. Modelul Predator G are un total de 8 GB de memorie RAM DDR3 ce functioneaza la o frecventa de 1600 MHz, si o placa video de la Nvidia, un GeForce GTX 770.

Sunt totusi niste elemente pe care Acer nu ar fi trebuit sa le ignore. In privinta HDD-ului puteau sa ofere unul mai generos, dar 1 TB de spatiu de stocare nu este tocmai putin, incepand sa fie un standard in domeniul PC-urilor gaming, insa ceea ce dezamageste mai mult este lipsa unui SSD. Un SSD ar fi adus un plus de viteza pentru sistem si avand in vedere ca acestea au devenit din ce in ce mai acceptabile ca pret, nu inteleg de ce Acer nu a decis sa instaleze unul.

Pe langa aceasta problema, sistemul este alimentat de o sursa de doar 500W, minimul necesar pentru un astfel de sistem, un eventual upgrade mai serios, necesitand o schimbare de sursa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *