stailer

În ultimii ani tot mai multe afaceri și-au deschis porțile și în sfera online-ului și au permis utilizatorilor să beneficieze de servicii sau de produse în acest fel. Fără să mai fie necesar să părăsești casa, locul de muncă sau orice alt loc, ai posibilitatea să faci o mulțime de lucruri. Pe lângă clasicele cumpărături online pentru diferite produse, acum poți rezerva și locul la un salon din orașul tău. Află cum de poți programa online la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta!

Pentru a beneficia de acest confort, incearca platforma sau aplicatia Stailer. Ambele pot fi utilizate online, de pe mai multe dispozitive. Poți accesa platforma de pe laptop sau PC, în timp ce aplicația poate fi descărcată pe telefon sau pe tabletă. Oricare ar fi metoda preferată, Stailer îți oferă aceleași avantaje. 

Ce servicii de înfrumusețare găsesc pe aplicație sau pe platformă?

Fiecare client își dorește să știe pe ce se poate baza dacă va face o programare la salon. Atât femeile, dar și bărbații se pot bucura de un răsfăț complet la unul dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare. În plus, poți solicita și servicii de întreținere corporală pe lângă cele de înfrumusețare. 

Doamnele pot apela la următoarele servicii, indiferent de zona în care se află: în materie de păr – tuns, coafat, vopsit, tratamente pentru păr, manichiură și pedichiură, masaj, cosmetică, epilare periodică și definitivă, machiaj, pensat, stilizare și aplicare gene & sprâncene, remodelare corporală. 

Prin selectarea genului de pe site sau de pe aplicație vei putea vedea serviciile corespunzătoare fiecărui gen. Așadar, bărbații se pot bucura de relaxare și servicii de tuns, tratamente pentru păr, aranjat, stilizare barbă, pensat, manichiură și pedichiură, epilare periodică și definitivă, cosmetică și masaj. Vezi mai multe aici despre ce avantaje are folosirea aplicației, cât și platformei. 

Lasă-te inspirat de creațiile profesioniștilor în domeniul frumuseții!

Pe site-ul stailer.ro ai o mulțime de servicii dintre care poți alege. Acestea sunt puse la dispoziția ta prin intermediul fotografiilor. Secțiunea catalogului cu inspirație cuprinde numeroase lucrări ale profesioniștilor în materie de hair & beauty. Poți descoperi în acest fel un serviciu de care ai nevoie sau chiar coafura care ți s-ar potrivi mai bine. Vei vedea fotografii cu stiluri noi de frizuri, modele de manichiură, culori diferite ale părului, machiaje speciale și nu numai. 

Catalogul cu inspirație este util atât în cazul în care vrei să mergi la salon și nu știi de care serviciu să beneficiezi, dar și atunci când vrei să descoperi cum lucrează un hairstylist. Pentru a veni în ajutorul clienților, platforma Stailer dispune de acest catalog ideal pentru toată lumea!

Ai posibilitatea de a căuta lookuri create de saloanele din zona ta. Caută mai întâi orașul din listă, apoi genul și, la final, serviciul. Vei vedea toate saloanele sau hairstyliștii care au generat fotografii cu lucrările lor. Stailer este o platformă foarte utilă pentru toate persoanele care își doresc să calce pragul unora dintre cele mai bune saloane din țara noastră. 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *