Alpha Hero Prop

Visul fanilor Star Trek a devenit realitate – un comunicator de lucru care poate fi folosit in loc de telefon. O companie care proiecteaza gadgeturi din Statele Unite, a folosit scanari 3D ale produsului TV original, pentru a putea crea primul comunicator de lucru. Poate functiona ca si un set cu casca Bluetooth pentru a efectua sau a primi apeluri, reda clipuri video si actioneaza ca un difuzor.

Compania care a reusit sa realizeze aceasta replica sustine ca de aproape 50 de ani, Star Trek este un simbol al divertismentului si al culturii pop, peste tot in intreaga lume. Acest gadget este cea mai precisa replica care a fost creata vreodata, proiectata folosind scanarile 3D realizate asupra Alpha Hero Prop. Diferenta dintre device-ul actual si cel din film consta in faptul ca modelul nou este plin de tehnologii avansate, iar fanii Star Trek se poti bucura de acest gadget.

Versiunea imbunatatita a Alpha Hero Prop este insotita de Bluetooth iar acest lucru permite asocierea cu telefoanele mobile, fiind realizat din metal si aluminiu, care reuseste sa semene identic cu versiunea originala a Alpha Hero Prop.

Dispozitivul este sustinut de un suport magnetic, cu o baza din metal si LED-uri multicolore. Cu toate acestea, fanii vor fi nevoiti sa mai astepte pana isi voi indeplini visul de a-l cumpara, deoarece primele aparate se vor lansa abia in anul 2016.

Google impresionat de acest gadget marca Star Trek

Vicepresedintele Google, Amit Singhal a recunoscut ca acest gadget este o sursa de inspiratie pentru motorul de cautare al companiei. Intr-un interviu, Amit Singhal declara ca motorul de cautare al viitorului va fi un asistent personal perfect care va oferi o multime de cunostinte tehnice, imbunatatind procesul de gandire. Fiind la conducerea echipei care se ocupa de cautarea de noi algoritmi, Amit Singhal decide care sunt cele mai bune optiuni de informare. Cu cat utiilizatorii Google sunt mai fericiti, cu atat cei de la Google vor fi mai capabili sa ii invinga pe cei de la Yahoo! sau alte companii mari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *