supranatural

Pot animalele sa simta activitatea supranaturala? Dovezile stiintifice nu sustin aceasta teorie, oamenii insa da.

Cu totii am avut la un moment dat o experienta in care propriul caine incepea sa latre si sa maraie aparent fara nici un motiv, catre nimic special. Acest comportament al animalului de companie este posibil sa il fi auzit si din partea altora. Poate ai vazut chiar si animale salbatice cu un comportament ciudat in anumite perioade ale zilei. Desi stiinta nu sustine teoria conform careia animalele sesizeaza activitatea supranaturala, povestile din popor transmit exact contrariul.

Cainii sunt de departe cei mai sensibili la activitatea supranaturala, sau cel putin asa se crede. Avertizeaza imediat prin latrat schimbari in atmosfera, datorita simturilor foarte ascutite. Si pisicile insa sunt foarte sensibile la modificari in activitatea electromagnetica – despre care se spune ca ar putea semnala prezente paranormale – desi acestea au tendinta de a se ascunde mai degraba in loc sa isi avertizeze stapanii.

Exista chiar si serii televizate in care sunt ilustrate intamplari ale posesorilor de animale de companie care relateaza exact acest fapt: comportamentul diferit al animalelor in presupusa prezenta a activitatii paranormale.

Unii poate cred in activitatea supranaturala, altii poate ca nu. Cert este ca animalele au o sensibilitate crescuta la tot ceea ce inseamna mediul inconjurator si modificarile sale. Simturile animalelor sunt mult mai ascutite fata de ale oamenilor si instinctele mai dezvoltate, poate de aceea avertizeaza prin schimbari de comportament chiar si dezastre naturale sau alte calamitati.

Daca totusi vedeti ca animalul de companie se comporta ciudat si nu exista nici o urma de activitate supranaturala in locuinta, recomandarea ar fi sa consultati si un medic veterinar, poate exista si o alta cauza pentru care animalul este nelinistit. Nu este neaparat ca locuinta sa aiba un nou rezident in persoana unei fiinte fantomatice, poate este vorba doar de nevoia de mai multa atentie acordata animalului pentru a-i intelege comportamentul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *