In ziua de astazi cine nu mai detine un smartphone? Fie ca este un iPhone, un Samsung sau un Nokia, fiecare persoana are cate un telefon inteligent care ii imbunatateste foarte mult ziua si activitatile  rutiniere, insa este si distractiv si ofera un cadru de socializare online foarte variata.

Aplicatiile de pe aceste telefoane inteligente sunt cele mai smechere lucruri care s-au putut instala vreodata pe un telefon. De la prognoza meteo, la ghizi turistici si verificarea zborurilor, o gramada de aplicatii pentru telefon ne stau la indemana si pot fi folosite numai spre binele nostru.

Wunderlist – To-do & Task List pentru Android

Nimic nu face ca ziua sa inceapa mai bine decat o lista bine pusa la punct cu activitatile ce trebuie indeplinite in ziua respectiva, o lista ce esre usor de organizat si editat. Wunderlist este exact asa cum spuneam mai sus., o modalitate comoda si usoara de a tine pasul cu tot ceea ce trebuie facut pe timpul unei zile.

Cu abilitatea de a se sincroniza cu toate dispozitivele tale computerizate, aceasta este o aplicatie care te va ajuta sa stai mereu pe faza si sa fii mereu cu un pas inaintea ceea ce trebuie sa faci. Lista ta cu lucruri de dus la bun sfarsit poate fi de asemenea impartasita si cu membrii echipei din care faci parte la munca. oferindu-ti astfel o modalitate grozava de a va imparti sarcinile de lucru in mod mai eficient.

Errands To-Do List pentru iPhone

Cu toate ca exista aplicatia fantastica iPhone Wunderlist pentru a-ti organiza mai bine lista cu sarcini de lucru, aplicatia Errands To-Do List poate fi o optiune mult mai buna daca iti doresti un organizator al listei cu lucruri de fcaut cu mai multe de oferit in departamentul interfetei de utilizator.

Dispunand de o grafica a interfetei uimitoare, Errands To-Do List este de asemenea si o foarte eficienta aplicatie care se sincronizeaza perfect cu toate dispozitivele Apple, mai mult de atat sincronizandu-se si la iCloud.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *