Daca esti organizat si foarte meticulos, mai mult ca sigur vrei sa ai stabilite dinainte toate informatiile practice si sa ai la indemana tot programul calatoriei inca dinainte de a ateriza intr-o tara straina. Si chiar daca ai mai vizitat acea tara si inainte, cu siguranta nu ai apucat sa vezi toate locurile de vazut din acea locatie. Aplicatiile pentru calatorii sunt prietenele cele mai bune ale tale in acest caz.

Vrei sa mergi la un anumit restaurant doar pentru ca un prieten de-al tau a postat o fotografie cu un fel de mancare foarte aspectuos pe care si tu vrei sa-l incerci? Sau poate ca vrei sa vizitezi acea galerie care in momentul de fata adaposteste pentru un anumit timp expozitia artistului tau preferat? Toate aceste evenimente si locuri sunt la dispozitia ta prin intermediul acestei aplicatii minune.

Travel List

Daca ai nevoie de putin ajutor pentru a-ti face bagajul in mod adecvat sai pentru a nu uita de incarcatorul de la telefon sau periuta de dinti din baie, Travel List te ajuta sa-ti organizezi foarte usor toate aceste lucruri in valiza. Poti adauga chiar si un reminder pentru lucrurile pe care ai nevoie sa le introduci in bagaj in ultimul moment, ca sa fii complet pregatit inainte de a pleca.

Aceasta aplicatie te ajuta de asemenea sa-ti planifici fiecare oprire din calatoria ta si sa nu pierzi nici macar un lucru important. Adauga evenimente in calendarul tau sau seteaza alerte in mod regulat. (Costuri: $1.99 pentru iPhone)

FlightTrack Pro

Cu mai mult de 3,000 de aeroporturi si 1,400 de companii aeriene, FlightTrack Pro te acopera in caz de orice si te ajuta sa te descurci in orice situatie. Poti sa-ti organizezi zborurile internationale cu actualizari in timp real, folosind harti pentru asa ceva. Actualizarile legate de intarzierile de zbor si anularile zborurilor sunt acum la degetul tau cel mic. Include de altfel si alerte de zbor, Tripit, harti terminale si schimbari de vreme. (Costuri:  $9.99 pentru iPhone, iPad, Android, Blackberry)

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *