stailer

Multi se intrebau cand si unde se va mai extinde platforma Stailer. Iata ca a venit momentul mult asteptat. Pentru ca a avut un impact foarte pozitiv asupra comunitatii, fondatorii Stailer au pus la bataie alte 5 orase mari din tara, unde platforma va activa. Astfel ca pana la sfarsitul lunii august reteaua Stailer va fi extinsa in: Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti si Sibiu.

Inca o surpriza in plus

Doar ca surprizele nu se opresc aici. Stailer acum este mult mai usor de utilizat pentru ca de curand a fost creata si lansata aplicatia cu acelasi nume. Practic, ai asistentul tau in buzunar la fiecare pas. O poti descarca foarte simplu de pe app store sau magazin play, gratuit. Poti sa vezi mai multe detalii aici.

Stailer, mai aproape de tine decat crezi

Nu este doar o simpla platforma cu care te programezi la un salon de beauty. Este aliatul perfect atunci cand ai nevoie in cel mai scurt timp de un serviciu din aceasta industrie, avand optiunea de a te programa exclusiv online la cel mai apropiat salon de beauty de langa tine. In cat timp te programezi cu Stailer? In mai putin de 5 minute. Simplu si eficient, online.

Pe langa asta, vine cu multe alte beneficii. Ai parte de calitate la orice salon ales, pentru ca pe platforma exista o intreaga lista de saloane, alese dupa anumite criterii. Stilistii, de asemenea, au experienta vasta in acest domeniu si sunt la curent cu tot ce este nou pe piata, punand accent totodata pe cerintele si nevoile clientilor.

Lista de servicii din aceasta industrie este de asemenea destul de complexa de unde cei interesati pot alege foarte simplu. In plus, Stailer nu face diferente si se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, in egala masura.

Ai un eveniment important in urmatoarele zile la care trebuie sa participi si tocmai ai aflat de el? Perfect. Intra rapid pe Stailer si programeaza-te la unul dintre saloanele disponibile. Vezi astfel detaliile care te intereseaza, respectiv durata si preturile serviciului, fotografii in detaliu atat a salonului, a stilistului, cat si a lucrarilor efectuate, locatia exacta prin Google Maps si recenziile celor care s-au programat deja cu platforma Stailer. Mai simplu de atat nici ca se poate.

Si da, este o platforma 100% gratuita care nu te conditioneaza cu absolut nimic. Te programezi ori de cate ori ai nevoie de un serviciu.

Faptul ca se extinde si in orasele mentionate mai sus, este dovada clara ca Stailer si-a facut treaba cu succes. Surprizele probabil ca nu se opresc aici, avand in vedere ca este o platforma pur romaneasca, creata de niste antreprenori tineri, ambitiosi cu viziune si scopuri clar definite pentru consumatori.

Daca te-ai saturat de acele telefoane care te storceau efectiv de energie, este timpul sa te programezi cu Stailer la un salon de beauty. Poti descarca aplicatia sau poti utiliza functiile platformei direct de pe site. Alegerea iti apartine.

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *