beneficii ale zambetelorbeneficii ale zambetelor

Zambetele sunt cele mai frumoase modalitati de a demonstra cuiva ca te simti bine, ca esti optimist si ca timpul petrecut impreuna este de calitate. De asemenea, un zambet onest este apreciat si va fi apreciat de oricine in pofida unui zambet fals, care se poate observa de la o posta.

Beneficiile unui zambet pot consta in taierea si disparitia durerii pe care o resimti dupa o lovitura, unei agresiuni sau a unui atac verbal mai dur. De asemenea, un zambet te poate ajuta sa traiesti mai mult, de fapt mai multe zambete si stari de fericire efectuate de-a lungul vietii.

Cei care zambesc mai mult au parte de mai mult succes in viata, par mai deschisi, mai onesti, mai placuti si mai de incredere, tocmai de aceea fie sunt mult mai repede avansati la locul de munca, incadrati intr-un anumit domeniu de munca sau le sunt acordate sporuri la salariu.

Zambetele si rasetele te pot ajuta sa iti imbunatatesti si sa iti sporesti calitatea sistemului imunitar, dar si sa reduci riscul aparitiei tipurilor de cancer. De asemenea, zambetele adevarate pot reduce stresul si anxietatea. Sunt eliberate neuropeptide in procesul unui zambet, acestea ajutand la scaderea tensiunii arteriale si a anxietatii.

De cate ori zambim timp de o zi? Copiii zambesc de circa 200 de ori pe durata unei zile, rezultand de aici ca ei sunt cei mai putin stresati si cei mai fericiti din lume dintre noi toti.

In medie, adultii zambesc doar de 20 de ori pe zi, o rata foarte mica fiind cauzata de toate grijile, negativismul si problemele cu care se confrunta si care ii impiedica sa se destinda si sa se bucure cu adevarat. Oamenii fericiti zambesc in medie cam de doua ori mai mult decat zambesc adultii, avand o rata a fericirii exprimata prin 45 de zambete pe zi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *