slabit

Persoanele supraponderale sau cele care vor sa scape rapid de greutate pot sa aleaga foarte bine optiunea de a exclude din dieta carbohidratii. Reducerea acestora in regimul alimentar are ca o consecinta directa scaderea rapida in greutate.

Fructele si legumele, painea, pastele,, cerealele si zaharul sunt principalele surse de carbohidrati. Reducerea sau excluderea acestora in totalitate din dieta ajuta foarte mult in cazul in care se doreste scaderea in greutate.

Poti obtine un corp modelat dupa cum iti doresti. Ti se cere sa urmezi un regim care sa includa mai multe grasimi si proteine. Cand se exclud in totalitate carbohidratii din alimentatie, corpul incepe sa foloseasca depozitele de grasime pentru a produce energie. Astfel se ajunge la arderea grasimilor in absenta carbohidratilor si se poate slabi foarte usor. Cu totii stim ca e destul de usor sa pui cateva kilograme insa cand vine vorba sa dai jos este mult mai greu.

Dieta fara carbohidrati ajuta de asemenea sa tii la distanta bolile si complicatiile legate de sanatate. Sunt evitate fast-food-urile, mancarea procesata si conservantii, zaharurile etc., intrucat astfel de alimente sunt daunatoare scaderii in greutate si daunatoare sanatatii pe total.

In locul excluderii carbohidratilor in totalitate din dieta, se poate reduce aportul acestora. Se poate incerca de asemenea reducerea carbohidratilor simpli si includerea carbohidratilor complecsi, care sunt digerati mai usor. Pentru simplul obiectiv de a scadea in greutate se pot reduce acesti carbohidrati din alimentatie, insa trebuie urmat si un stil de viata sanatos si exercitiile fizice trebuie facute zilnic. Se promoveaza in acest fel un echilibru hormonal si scaderea in greutate. Mesele zilnice trebuie micsorate ca si cantitate si marite ca numar, in loc de doua sau trei mese consistente trebuie sa avem 5 sau 6 mese mai mici pentru rezultate optime. Miscarea este de asemenea foarte importanta, si odihna la fel. Acestea asociate cu reducerea consumului de carbohidrati vor duce la rezultate rapide, vizibile in scurt timp.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *