www.invitatiedenunta.ro

Desi pare ceva simplu, o invitatie de nunta are in spatele ei un proces indelungat: alegerea materialului din care sa fie creata, modelul, culoarea, detalii decorative, panglici, fundite, desene, imprimeuri si multe alte detalii ce trebuie respectate, ca sa nu mai uitam de plicuri sau invelitoarea invitatiei, daca este clasica.

Insa cel mai important lucru dintre toate este de fapt textul, continutul invitatiei. Poti aborda un stil clasic sau poti incerca invitatii nunta haioase Romania 2019. Probabil vei dori sa pui un zambet pe fata persoanelor care o vor citi. Insa lasand gluma la o parte, chiar si o invitatie amuzanta trebuie scrisa cu seriozitate, pentru ca sa fie reusita.

Trebuie urmate cateva reguli cheie:

  1. Primul trecut pe invitatie

Raspunsul este foarte simplu. Cine plateste pentru achizitionarea invitatiei, acela va fi trecut primul sau primii. Pentru ca nu ma refer la mire sau la mireasa, neaparat. Ci in unele cazuri si parintii mirelui sau parintii miresei acopera costurile respective. Daca nu stiai de aceasta regula, data viitoare cand mai citesti o invitatie arunca o privire catre primul nume trecut ca sa afli si cine se va ocupa sau cine va da o mana de ajutor si in organizarea evenimentului.

  1. Trimiterea invitatiilor

Daca le trimiti prea repede? Daca trebuia sa le trimiti mai devreme? Nu stii niciodata agenda celor din jur si cu cat timp inainte trebuie sa ii anunti de nunta ta ca sa reuseasca sa ajunga la nunta. Mai ales in cazul celor care sunt in cealalta parte de tara sau cine stie pe unde in strainatate. Aproximeaza undeva cu 2 – 4 luni inaintea evenimentului. Incearca doar sa nu fie cu 6 saptamani mai devreme sau peste 5 luni inainte.

  1. Formularea textului

Nu trebuie sa te complici prea mult la formularea textului, pentru ca deja au facut-o altii inaintea ta. Iar textele create de ei sunt chiar geniale si perfecte si cu siguranta printre ele gasesti unul care sa se potriveasca cu personalitatea ta si a jumatatii tale. Daca iti doresti una dintre invitatiile nunta haioase Romania 2019 arunca o privire pe site-ul www.invitatiidenunta.ro.

  1. Ultima data pentru confirmare

Atunci cand iti faci nunta intr-un local sau restaurant, in majoritatea cazurilor o sa ti se ceara si numarul de persoane care participa la nunta ca sa se stie numarul de meniuri aproximativ, cu plus sau minus. Acest detaliu este pus de obicei in partea de jos a invitatiei cu scris italic si mai mic unde se specifica exact termenul limita pentru confirmari, cam cu o luna inainte, precum si numerele de telefon la care sa se sune pentru confirmare. Poti de asemenea sa faci un biletel separat in acest scop care sa se regaseasca in plicul invitatiei, pentru a nu strica aspectul frumos al acesteia.

  1. Tema nuntii si codul vestimentar unde este cazul

In cazul in care nunta ta are un cod vestimentar sau o tematica anume, nu uita sa mentionezi acest detaliu important, pentru a nu te trezi cu inconveniente la nunta ta.

Pentru mai multe idei de invitatii nunta haioase Romania 2019, marturii sau borcanele marturii, nu uita  vizitezi site-ul mentionat mai sus.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *