musafiri

Daca ati calatorit distante lungi si ati locuit in aceasta perioada la rude sau prieteni probabil ca ati fost gazduiti in camera de oaspeti. V-ati putut da seama unde ati fost bine primiti si unde nu. Pentru ca sederea musafirilor, fie ea de lunga sau de scurta durata, sa fie cat mai placuta, trebuie ca proprietarul sa se ingrijeasca de cateva aspecte:

1. Camera trebuie sa fie bine luminata si ventilata. Multi ignora acest aspect, insa o camera luminata corespunzator si cu o ventilatie buna asigura un confort sporit pentru invitati.

2. Accesorizeaza camera cu plante si flori proaspete. Vei oferi o nota aparte astfel si oaspetii se vor simti bine primiti. Totusi asigura-te ca nu sunt alergici la polen.

3. Patul si asternuturile trebuie sa fie curate si confortabile. Nimic nu este mai pretios decat odihna, astfel trebuie sa te asiguri ca oaspetii se vor simti bine si pe timpul cat stau in repaos sau relaxare.

4. Pastreaza tot timpul in baie obiecte de toaleta curate si noi. Multi nu dau atentie la asta, insa oaspetii pot veni uneori nepregatiti si vor gasi foarte utile prosoapele curate ori gelurile de dus pe care le pui la dispozitie.

5. Asigura-te ca ai suficient spatiu de depozitare pentru bagajele invitatilor. Vor veni cu multe, vor avea nevoie de dulapuri pentru haine, pentru genti, pentru schimburi. Trebuie sa le pui la dispozitie un dulap curat si gol.

6. Trebuie sa ai in camera de oaspeti si o noptiera sau doua pozitionate langa pat. Vor putea astfel sa isi aseze telefoanele, obiectele personale, telecomanda de la televizor sau cartea pe care o citesc inainte de culcare.

7. Mentionat la punctul anterior – televizorul este un accesoriu obligatoriu pentru destinderea invitatilor in momentele de relaxare, dinainte te culcare ori in dupa-amiezile in care aleg sa ramana in casa.

8. Materiale de citit, reviste ori ziare nu ar trebui sa lipseasca de asemenea. Lista desigur poate continua, principalul este sa te asiguri ca cei pe care ii gazduiesti se vor simti confortabil, poate chiar ca acasa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *