Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger – ”Pentru mine, o papusa Pussycat este neinfricata, insa si vulnerabila. Suntem puternice dar ne place sa ne si jucam”.

Nicole Scherzinger si-a castigat faima ca solista a trupei Pussycat Dolls. Dupa acest lucru, Nicole a reusit sa se stabileasca ca si artist solo, si a revenit in televiziune ca jurat al emisiunii X Factor Marea Britanie. Multe zvonuri se aud ca Nicole se va desparti de iubitul ei, Lewis Hamilton, pentru a doua oara, deoarece acesta si-a petrecut o noapte distrandu-se cu alte fete. Multumim, Lewis, pentru ne acorzi si noua sansa sa o prindem pe Nicole singura.

Artista se caracterizeaza ca fiind o prezenta puternica si plina de incredere, toate acestea fiind insotie de o aura irezistibila de feminitate. Asemeni lui Gwen Stefani si Britney Spears, lui Nicole nu ii este frica sa isi foloseasca sexualitatea pentru a-si accentua performantele, iar din aceasta cauza ea a ajuns pe locul 46 din top 100 a celor mai dorite femei din lume din anul 2010.  Diva este iubita peste tot in lume, si toti cred ca stiu absolut orice despre aceasta.

Afla cateva lucruri pe care nu le stiai despre Nicole Scherzinger:

Nicole e sperioasa tare, iar din acest motiv nu ii plac filmele horror, pentru ca se sperie foarte tare. Totodata, artista canta din placere si nu pentru bani – acesta este pe principiul ca daca faci ceva pentru bani, acel lucru nu iti mai aduce atat de multa satisfactie. Artista este foarte credincioasa si declara ca se straduieste din rasputeri sa ajunga in fiecare duminca la biserica. Nicole este o femeie ordonata, iar din acest motiv ii place ca totul sa fie perfect in casa ei. Febletea ei dintotdeauna este Johnny Depp.

De asemenea, acesta si-a dorit dintotdeauna sa devina un surfer profesionist, iar ori de cate ori este intr-o stare mai neplacuta aceasta asculta Bob Marley pentru ca, zice ea, asta ii aminteste de originile sale hawaiiene.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *