relatie la distanta

Fiecare relatie a trecut la un moment dat printr-o perioada in care partenerii au fost separati. Acest lucru da nastere la discutii in fiecare cuplu, poate fi in unele cazuri un obstacol destul de greu de depasit. Se pune intrebarea cum poate fi facuta sa mearga o relatie la distanta.

Comunicarea este cheia de a face o relatie de orice tip sa mearga bine. Odata ce esti despartit de partener exista si schimbari in viata fiecaruia, probleme si asa mai departe. Daca nu sunt discutate, nimic nu mai poate fi facut si in cele din urma relatia se destrama. Comunicarea ajuta la intarirea increderii si atasamentului emotional. Prin urmare, ridica receptorul si suna persoana iubita, spune-i cat de dor iti este de ea si toate celelalte.

Increderea este si ea o parte esentiala a oricarei relatii. Atat barbatii cat si femeile sunt la fel de suspiciosi si cicalitori. Pentru a face ca relatia sa mearga trebuie sa existe incredere. Cu cat te indoiesti mai mult de partener, cu atat sunt mai mari sansele sa ii ranesti sentimentele si in cele din urma relatia are de suferit.

Onestitatea este cea mai buna politica. Nu ai pentru ce sa minti. Faptul ca partenerul este la mare departare nu te scuza, nu trebuie sa ascunzi lucruri de el sau ea. Impartaseste-ti sentimentele si discuta orice problema consideri ca este semnificativa pentru relatie.

Intrebarea straveche – merg sau nu relatiile la distanta? – se pare ca are raspuns afirmativ. Asta doar daca ambii parteneri colaboreaza si fac in asa fel incat lucrurile sa mearga bine. Intr-o astfel de relatie provocarile apar zi de zi. Provocari ale vointei, provocari ale dorintelor si asteptarilor si asa mai departe. Doar sentimentul fricii si starea de insecuritate va pot impiedica sa traiti acea viata frumoasa impreuna. O privire de ansamblu va inlatura orice dubiu si va va face sa vedeti lucrurile intr-o lumina pozitiva. Odata ce ai inceput o relatie si simti ca poate sa mearga, nici distanta si nici alte impedimente nu o pot face sa se destrame.

De admin

Un comentariu la „Cum faci sa mearga o relatie la distanta”
  1. Pot spune ca viitorul meu sot lucreaza de 2 ani in strainatate si a fost destul de greu dar daca o relatie e menita sa mearga distanta nu va fi un impediment. Vara viitoare vom face nunta si deja incepem sa punem la punct toate detaliile ce tin de locatie, muzica, meniu…chiar si invitatiile de nunta le-am gasit pe http://www.deluxe-cards.ro
    Cert e ca distanta nu trebuie sa fie ceva de speriat atat timp cat comunicarea si increderea exista in continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *