smartphone

smartphoneSmartphone-urile au devenit un trend in zilele noastre. Au trecut de la stadiul de moft la cel de necesitate. Au trecut de ceva timp vremurile in care telefoanele mobile erau folosite doar pentru apeluri si trimitere de mesaje. In zilele noastre navigam pe internet, facem cumparaturi online de pe telefon, ne accesam contul bancar, ascultam muzica, ne orientam cu ajutorul GPS-ului, primim si trimitem date si multe altele.

Chiar daca specificatiile tehnice ajung sa satisfaca si cele mai exigente cerinte, aplicatii solicitante si asa mai departe, smartphone-urile de ultima generatie se dovedesc a fi uneori destul de scumpe. Nu este insa neaparat nevoie ca uachizitia unui smartphone sa faca o gaura in buget. Se pot gasi variante alternative, mai ieftine, care sa multumeasca pe oricine.

Primul pas in gasirea unui telefon ieftin trebuie sa vizeze bugetul de care dispui. Trebuie sa ai o idee despre cat poti cheltui, pentru a putea gasi ceva care sa se incadreze in buget. Exista companii care fabrica exact astfel de smartphone-uri, cu specificatii tehnice care nu sunt neaparat ultra-performante, mai accesibile din punct de vedere financiar.

Cei ce cauta un telefon bun dar si ieftin pot sa ia in considerare renuntarea la elemente moderne oferite de smartphone-uri de ultima generatie, precum procesoare cu nuclee multiple, rezolutie HD a ecranului ori o camera de rezolutie inalta. Chiar si fara aceste elemente, un smartphone cumparat cu un buget limitat poate sa iti ofere o experienta grafica degenta pentru jocuri sau filme cat si conectivitate internet.

Totusi trebuie sa iti amintesti ca telefoanele mai ieftine nu sunt tot timpul o buna optiune. Exista si clone si replici pe piata care se apropie de echivalentele lor originale, sau poti opta chiar la un telefon second hand, de la un prieten, o cunostinta ori de la o casa de amanet. Chiar daca iti doresti totusi un telefon nou, poti gasi, dupa cum am spus, variante rentabile din punct de vedere pret-caracteristici.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *