Cand vei vrea sa dai mesaje la betie, asigura-te ca ai langa tine o prietena buna care sa te opreasca din a face asta, pentru a-ti lua telefonul sau sa ti-l arunce intr-un vulcan. Oh, cunosti situatiile cand dadeai mesaje la betie pe la ora 2 noaptea unui fost iubit asteptand sa-ti raspunda inapoi, si presupunand ca daca o facea, inca mai avea sentimente pentru tine. A da mesaje la furie si la betie unui fost iubit este tocmai pasul inapoi pe care il vei face inainte sa cazi intr-o mare gaura neagra.

Daca vei vrea sa incepi o tutina noua de exercitii, mai mult bazata pe furie poate ca nu este cea mai buna metoda de a face fata unei despartiri, dar poate ca da. Poate ca este timpul sa incerci ceva nou, ca kickboxing-ul. Asta mai mult ca sigur ca va scoate din tine ce-i mai rau si te va elibera de emotiile negative.

A-ti petrece foarte mult timp liber pe afara este un lucru grozav pentru tine. Poate ca suna cliseic, insa aerul proaspat iti va elibera mintea mai mult ca sigur. Fa-ti timp macar doua ore pe zi pentru a parasi pestera locuintei, in favoarea unei plimbari pe afara, in aer liber.

Reinnoada legatura cu un tip bun, daca asta este ceea ce iti doresti, si mai apoi da-ti ceva timp tie pentru a-ti aminti cine esti si ce vrei. Iesi pe afara si incepe sa vorbesti si sa flirtezi cu un tip rebel, de care parca iti si place putin. Daca inca iti va functiona farmecul, atunci mai mult ca sigur vei fi fericita ca inca esti atragatoare si dorita de barbati.

Daca vei incepe sa te intalnesti din nou cu un tip, ia-o incetisor. De-abia ai iesit dintr-o relatie iar inima ta inca este ranita si nu foarte pregatita sa iubeasca si sa se devoteze din nou. Daca o vei lua usor usor si vei pastra doar o relatie amicala oarecum la inceput, asta iti va da timp ca sa-ti dai seama daca esti sau nu pregatita pentru o noua relatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *