Unele cupluri traiesc impreuna timp de cativa ani buni inainte sa se decida sa se casatoreasca. Insa, dupa o perioada de cativa ani sau doar cateva luni de la nunta, sotii incep sa-si puna probleme legate de marele pas pe care l-au facut. Sotia odata cantarind 50 de kilograme incepe sa puna pe ea inca vreo 30 de kilograme bune, si nici macar nu din cauza sarcinii, pentru ca cei mici inca nu au aparut.

Asta fiind cea mai marunta dintre probleme, sexul nu mai este la fel. Singura pozitie convenabila fiind „misionarul”, pentru ca altfel sotul nu poate suporta greutatea sotiei deasupra. De ce femeile trebuie sa se schimbe dupa maritis?

Daca ar sti unii barbati ca asta se va intampla dupa ce atatia ani totul a fost lapte si miere, nu ar mai face pasul asta si ar ramane burlaci toata viata. Binenteles, exista si exceptii, prin oamenii care inca au grija de ei insisi, dar si de ei ca si cuplu casatorit. Acestia investesc in sanatatea, imaginea, armonia si bunastarea lor ca si familie, si asta este un lucru ideal.

Cum sa spunem in alt mod ca sotia ta s-a schimbat odata cu casatoria? „Bunaciunea” cu care te-ai intalnit la libraria din oras devine o complet alta persoana atunci cand devine iubita ta, iubita devine o cu totul alta persoana atunci cand devine logodnica ta, iar logodnica devine chiar opusul a tot de pana acum atunci cand ajunge sa-ti fie sotie. Ïubita este ca laptele, mireasa iti este ca untul iar sotia ajunge ca branza.

Si invers, pentru o femeie un iubit este ca vinul, un mire ii este ca un cocktail iar un sot ajunge sa fie mai mult o bere apoasa si fara gust. O nunta transforma atat barbatul, cat si femeia. Din nu stiu ce motiv, sotii incep sa se ia unul pe celalalt de buni. Poate ca se intampla acest lucru pentru ca stiu ca vor fi impreuna pana cand doar moartea ii va mai desparti. Poate cineva ar trebui sa schimbe juramintele cu „pana cand vei pune pe tine 15 kilograme”. Asta poate suna un pic dur, insa asta poate tine putin pe cei care se angajeaza la asta pe jar si cu garda sus.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *