diabloscomputer.ro

Multi dintre noi cauta sa tina pasul cu tehnologia si sa se doteze cu echipamente de ultima generatie. Intra in aceasta categorie smartphone-urile, tabletele dar si laptopurile sau computerele personale. De cele mai multe ori insa, a cumpara un astfel de echipament de nou, poate reprezenta o problema din punct de vedere financiar. Un computer sau laptop nou, chiar si o tableta sau un smartphone, ajung destul de costisitoare. Ce solutii pot fi gasite in acest caz? Tot mai multi romani apeleaza la varianta ajutatoare: isi cumpara un calculator sau un laptop second hand i5, i3 sau i7, dupa posibilitati.

Ce avantaje ai cand cumperi un laptop second hand i5

In primul rand aceasta optiune este aleasa datorita costurilor net reduse. Un laptop second hand i5 sau unul de tipul refurbished ajunge sa faca o economie de pana la 50% cumparatorului. Nu e de mirare ca tot mai multi se orienteaza spre acest tip de produse.

Un al doilea atu ar fi parametrii de functionare. Second hand sau refurbished nu inseamna, in cazul unui laptop sau computer, un nivel calitativ scazut. Dimpotriva, astfel de echipamente IT sunt atent testate si verificate din toate punctele de vedere, iar la achizitionarea lor, magazine de specialitate precum Diablos Computer ofera si garantie de pana la 36 luni. Specificatiile tehnice sunt analizate de asemenea si in unele cazuri se aduc si upgrade-uri la componente, pentru o mai buna functionare.

Preturi reduse inseamna si calitate in acest caz, demontand conceptia gresita conform careia second hand inseamna nivel calitativ scazut. Un alt avantaj ce il primesc clientii care achizitioneaza un laptop second hand i5 este cel oferit de magazinele specializate pe comercializarea acestor echipamente, care au si acreditarea de „Microsoft Registered Refurbisher”. Acest lucru inseamna o noua economie pentru cei ce cumpara laptopuri si calculatoare second hand.

Cu singura conditie de a fi fost licentiat si anterior, un computer sau laptop second hand i5 – spre exemplu – poate fi relicentiat la un pret considerabil redus. Pentru un pret de circa 90-160 lei, se poate obtine, instalat direct pe echipament, sistemul de operare Windows 7.

Departe de adevar este astfel ideea conform careia second hand sau refurbished nu prezinta incredere. Dovada a faptului ca achizitiile de computere si laptopuri sunt mult mai rentabile in acest sistem o reprezinta cererea tot mai mare. Astfel, preturi reduse, calitate si functionalitate, licentiere pentru sistemele de operare si avantajul garantiei inglobeaza cele mai frecvente nevoi atunci cand vine vorba de achizitia unui laptop second hand i5.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *