dieta cu lichide

Obezitatea este o problema cu care se confrunta tot mai multe persoane in ziua de astazi, in intreaga lume. Dieta cu lichide este o modalitate destul de usoara de a scapa de cateva kilograme in plus, restrictionand aportul de calorii in organism.

In zilele noastre dietele cu lichide castiga din ce in ce mai multa popularitate in randul persoanelor care doresc sa slabeasca. Pentru a slabi este nevoie de miscare si de un aport de calorii mai redus, lucru pe care il realizeaza in mod special aceste diete si regimuri cu lichide.

Se pare ca prin intermediul unei diete cu lichide o persoana poate sa slabeasca foarte rapid. Exista diverse forme in care poate fi urmat acest regim, iar perioada pe care se realizeaza depinde de numarul de kilograme de care se doreste sa se scape.

Inlocuirea in totalitate a alimentatiei solide cu cea lichida implica doar consumul de shake-uri nutritive si alte forme de lichide din care organismul sa isi extraga nutrientii necesari. Pentru a scapa de greutatea nedorita se impune de asemenea si un regim de exercitii fizice pastrat cu regularitate.

Dieta cu sucuri de fructe si legume este de asemenea o forma de dieta cu lichide. In acest tip de dieta, avantajul consta in faptul ca spre deosebire de shake-uri, nutrientii sunt obtinuti natural, din fructe si legume, ajutand de asemenea si ca o cura de detoxifiere a organismului.

Dieta cu limonada pentru slabit este o alta forma de dieta cu lichide, ajutand de asemenea la detoxifiere si scazand si greutate corporala.

Avantajul de a pierde rapid kilograme este insa asociat si cu pericole potentiale. Consumand mult mai putine calorii, corpul intra in asa-zisul mod de „supravietuire”. Astfel metabolismul poate fi afectat, in unele cazuri efectul fiind exact opus: corpul incepe sa faca rezerve de grasime si rezultatele dietei pot fi exact pe dos fata de ceea ce se doreste – scaderea in greutate. Exact din acest motiv dieta pe baza de lichide trebuie urmata doar la sfatul unui specialist, medic sau specialist in nutritie, care sa cunoasca exact conditia medicala a persoanei ce vrea sa slabeasca, pentru cele mai bune recomandari.

De admin

Un comentariu la „Dieta cu lichide pentru scaderea in greutate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *