sursa: initiontechnology.com

 

Cu totii cunoastem faptul ca un web site realizat profesional este o adevarata investitie pentru buna desfasurare a unei afaceri, insa, care sunt, cu adevarat, avantajele aduse de angajarea unui web designer profesionist? Oare chiar isi merita banii? Un site web care arata bine chiar va aduce cat mai multi vizitatori pe pagina si ii va transforma in clienti? Exista numeroase intrebari de acest gen si, deoarece internetul este cel mai mare instrument de care te poti folosi pentru a-ti promova afacerea, este necesar sa afli care este rolul unui web site in desfasurarea afacerii tale.

Ce beneficii poate aduce un web design de calitate?

 1. Identitate de brand– designerii profesionisti reusesc sa vada imaginea de ansamblu si, de aceea, reusesc sa dea nastere la un „limbaj vizual” pe brand-ul promovat, care sa aiba aceeasi idee, in contexte diferite. Asadar, companiile care tin cont de acest aspect, reusesc sa faca o impresie mult mai buna vizitatorilor, comparativ cu cele care nu pun accent pe limbajul vizual.
  sursa: allcore.ca

   

 1. Aduce mai multi vizitatori pe pagina- O afacere care isi desfasoara activitatea si in mediul online nu trebuie sa tina cont de click-uri; ceea ce conteaza cu adevarat, sunt vizitatorii. Ei sunt cei care acceseaza site-ul companiei si iti fac afacerea din ce in ce mai cunoscuta. Trebuie de amintit faptul ca cei mai multi oameni vor parasi site-ul dupa o singura privire, daca acesta nu reuseste sa ofere informatii cat mai specifice clientilor. Este nevoie de ceva cu adevarat special, care sa mentina interesul vizitatorilor si sa fie dispusi sa cumpere ceea ce compania ta ofera.

  sursa: aussietranslations.com.au

 

 1. Mai multi clienti– o afacere desfasurata in mediul online trebuie sa invite la actiuni sociale: „cumpara acum”, „like” etc., astfel incat vizitatorii sa afle cat mai multe noutati despre afacere. Modul de accesare a site-ului va determina cat de multi oameni vor decide sa cumpere un produs pe care tu il oferi.
 2. Distinctie fata de competitori– website-urile realizate suficient de bine nu sunt de ajuns pentru o afacere. In cadrul unei industrii, exista foarte multe site-uri care seamana extrem de mult intre ele: spun acelasi lucru, design-ul nu este unul iesit din comun- deci, nimic special. Cu toate aceastea, o pagina web simpla, are capacitatea de a atrage o multime de vizitatori, fara ca site-ul sa fie descris de grafica iesita din comun. Calitatea este mijlocul care face diferenta intre site-urile din acelasi domeniu si, din acest motiv, trebuie sa te axezi pe un mesaj vizual cat mai coerent.

  sursa: limdez.com

 

 1. Design de calitate- aceasta caracteristica construieste o baza solida care atrage tot mai multi vizitatori pe site. Indiferent ca iti doresti sa adaugi un nou produs sau un serviciu pe site, pagina va avea deja o estetica destul de puternica, astfel ca nu vei avea cum sa pierzi din clienti.

IT Exclusiv- solutia ideala in web design

sursa: media.licdn.com

 

In general, un web design perfect este solutia ideala care are puterea de a atrage si a mentine clientii pe site, iar pentru ca afacerea ta sa beneficieze de acest lucru, poti apela la serviciile oferite de compania itexclusiv.ro, care are o experienta de peste 6 ani in web design si peste 250 de proiecte web realizate, care intelege si te ajuta in dezvoltarea afacerii, implementand solutii unice si accesibile pentru oricine isi doreste sa isi faca afacerea cunoscuta. Alaturi de web design, profesionistii de la IT Exclusiv iti ofera servicii de optimizare SEO, promovare site, creare site-uri web etc.

Blogger: Cristina M.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *