google-glass
google-glass

Dupa ce ochelarii Google au fost din nou pusi la dispozitia publicului larg din Statele Unite ale Americii in urma cu cateva saptamani, nu a durat mult pana cand a aparut o noua serie de nemultumiri. Pana cand va incerca Google sa evite faptul ca Google Glass nu a fost un proiect la fel de reusit precum si-ar fi dorit acestia in momentul in care l-au lansat.

Daca ar fi sa fim critici am putea spune ca Google Glass nu este doar un prototip care lasa o durere cand vorbim de portofel dar si cand vorbim de sanatatea noastra, cauzand dureri de cap. Datorita miscarilor constante ale ochilor, muschii acestora sunt mereu pusi in miscare mai ales in partea de dreapta sus unde trebui sa te uiti pentru a folosi Google Glass.

Cei de la Google au afirmat ca aceste dureri de cap sunt total normale in primele zile de utilizatere deoarece ochiul si creierul este in procesul de adaptare cu dispozitivul. Un putrator de cuvant al celor de la Google a afirmat ca are loc acelasi proces de adaptare ca in cazul in care va achizitionati o noua pereche de ochelari de vedere.

Oficialii nu cred ca este necesara o avertizare a clientilor care sa vina odata cu ochelarii insa recomanda sa nu fie folositi un timp prea indelungat. Desigur ca multi dintre cei care ignora acest sfat vor ajunge sa aiba dureri de cap dar cu care se vor obisnui in timp. Problema apare doar pentru ochiul drept in partea in care este montata partea de sticla care iti ofera informatii vizuale, ochiul stang ramanand nederajat de acestea intrand intr-o stare de repaus.

Google a afirmat ca Glass este destinat pentru a fi folosit in operatiuni mici de genul notificarilor, fotografiilor si nu sunt facuti pentru a putea urmari un maraton de filme sau cu scopul de a citi un roman.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *