Eblogs

E Blogs este un loc online unde vizitatorii pot savura simplitatea continutului articolelor, petrecandu-si astfel timp in cel mai util mod posibil. Acest blog este unul de tip profesional care atrage cititori din mai multe domenii, care sunt curiosi de a afla cum sa traiasca un stil de viata sanatos- gasind aici o multime de sfaturi pe aceasta tema, dar si pentru pasionatii de noutati in tehnologie.

Totodata E Blogs ramane un blog unic in lumea online, datorita aspectului sau impresionant pe care l-a adaptat. Structura simpla ofera, in primul rand, imagini- se stie dintotdeauna ca imaginile vand mai bine decat un citat sau o scriere, E Blogs bazandu-se pe ideea ca o carte nu trebuie judecata dupa coperta. Cu toate acestea E-Blogs.eu ofera atat imagini care surprind vizitatorii, dar si articole care abordeaza mai multe domenii.

E Blogs uimeste prin unicitatea sa pe aceasta piata, fiind usor de accesat de catre cititori. Structura este una din cele mai frumoase, oferind imagini alaturi de titlu, dar si un scurt rezumat al articolelor. Structura E Blogs determina o scadere a timpului de cautare a vizitatorilor, blogul fiind structurat pe categorii si subcategorii. Cel mai mare atuu al blog-ului este dat de prezenta imaginilor, deoarece acestea nu incarca ochiul prin mult scris si atrag foarte multe vizualizari.

Cu toate acestea, side bar-ul lipseste, dar asta nu inseamna un dezavantaj pentru E Blogs, deoarece bara de sus descrie categoriile care sunt abordate in cadrul aceestui blog. Tema aleasa este simpla- se stie ca simplitatea este cel mai sofisticat lucru-, fara prea multe culori si nu este incarcat de prea multe aspecte grafice sau fotografii. Articolele E Blogs au un continut unic, iar acest lucru isi pune amprenta in mod vizibil asupra blogului. Navigarea pe blog este una foarte simpla, fiind facilitata de aspectul si structura simpla pe care E Blogs o prezinta.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *