Stailer

Oricat de organizat ai fi in viata, oricat de pus la punct ai fi, tot apare cate-un plic cu o invitatie la vreo nunta. “Amenzile” astea apar cand nu te astepti, iar programari la salon de pe o zi pe alta suna mai degraba a scenariu SF. Exista o solutie ce te poate ajuta in aceste cazuri disperate, iar acea solutie se numeste Stailer. Cu doar cateva click-uri, in doar cateva minute, obtii toate programarile necesare ca tu sa arati la nunta impecabil, poate chiar mai bine decat mireasa.

Ce trebuie sa faci ca sa te programezi

Intri din browser-ul tau pe stailer.ro, iar pe prima pagina esti intampinata de niste filtre. Acestea te vor ajuta sa gasesti rapid toate disponibilitatile din orasul tau, la data si ora selectata. Setezi genul feminin, serviciul dorit ca de exemplu make-up, locatia si cand anume iti doresti, iar platforma iti afiseaza doar ce te intereseaza. Poti face astfel pentru fiecare programare in parte daca vrei sa mergi la diferite saloane, de exemplu in alt loc pentru o coafura si in altul pentru manichiura. Sau, iti poti eficientiza timpul si mai mult si cauti un salon unde iti poate oferi macar 2 din 3 servicii in acelasi loc si astfel vei fi mai putin stresata in ziua evenimentului.

Stailer poate fi utilizat de locuitorii oraselor Iasi, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara si Bucuresti momentan. Insa platforma este un real ajutor si pentru cei ce trebuie sa se deplaseze in aceste orase pentru nunta cuiva drag. Fiindca nu vei cunoaste locatia si nici nu prea ai pe cine sa intrebi de un salon bun, Stailer este o sursa de incredere pentru a alege un salon care sa nu te dezamageasca. Poti obtine o programare la coafor in Timisoara de exemplu chiar inainte de a ajunge in oras, tu te prezinti la salon, iar apoi pleci catre localul unde are loc nunta. Simplu, nu-i asa?

Cu sau fara cont, totul este gratis

Ca o sugestie, poti sa mergi la salonul Breathless House din Timisoara daca esti din acest oras, fiindca este extrem de apreciat de clienti, atat pentru atmosfera din salon, cat si pentru serviciile profesionale oferite. Nu iti trebuie cont pe Stailer sa faci o programare rapida, ci intri la categoria saloane, ii scrii numele si vezi acolo toate detaliile despre el.

Ce te faci daca anuleaza mirii nunta? Mai sunt cazuri din astea in care Dumnezeu le-a mai dat o sansa la fericire. Chiar daca ai cont creat sau nu, poti anula cu usurinta programarile fara sa dai vreun telefon catre stilist si fara sa scoti un leu din buzunar. Contul creat pe Stailer iti aduce totusi mai multe beneficii, cum ar fi reminderul pe care il poti seta la fiecare programare in parte, gestionarea programarilor intr-un calendar modern online, poti revedea ce saloane ai frecventat, totul complet gratuit.

Este cazul sa renunti la metoda frustranta de a suna la salon pentru a obtine un loc pe un scaun. Rezerva-l singura rapid si gratuit cu Stailer. Pentru alte detalii poti scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *