Drinky este un robot care poate consuma  bauturi alcoolice, insa nu trebuie sa iti faci griji niciodata ca acesta ar putea iesi de sub control. Prietenul automat de betie, creat de catre inventatorul sud coreean Eunchan Park, poate bea shot-uri in mod repetat si chiar isi poate ridica si paharul pentru a da „noroc” cu tine, inainte de a bea bautura. In timp ce acest robot ar putea sa para un amic perfect la o petrecere, Drinky a fost dezvoltat pe o baza mult mai sumbra- cel de a apara consumul de bauturi alcoolice solo.

Eunchan Park a fost inspirat de a crea acest robot dupa ce a petrecut un Craciun singur, in urma cu trei ani de zile, cand acesta a petrecut sarbatorile de iarna imbatandu-se de unul singur. Drinky mimeaza actiunile de baut a unui om adevarat, cerand chiar si o umplere a paharului atunci cand acesta este gol, dupa care poate da chiar si „noroc” cu utilizatorul care bea singur.

Cum bea Drinky?

Odata ce a baut un pahar, obrajii lui Drinky incep sa straluceasca cu o luminita rosie pentru cateva secunde, iar alcoolul trece din gatul lui catre un borcan, unde se colecteaza toata bautura „consumata”. Din moment ce shot-urile consumat de Drinky nu sunt niciodata consumate, ci doar trec prin robot, alcoolul este reciclabil si poate fi utilizat in mod repetat pentru a tot umple paharul robotului. Potrivit lui Park, compania aduce experienta de baut la un alt nivel, iar robotul poate umple un spatiul gol din inima celui care doreste sa ciocneasca un pahar cu cineva.

„Numele robotului chiar este Drinky si bea foarte mult!”- sustine creatorul prin intermediul unui filmulet pe YouTube. „De Craciun in anul 2012, am baut Soju- bautura specific coreeana- singur, deoarece nu aveam o iubita la acea vreme. Insa, ideea de a bea de unul singur este una extrem de teribila. Am scos inca un pahar si am turnat Soju. Apoi, mi-a venit ideea de a crea un companion care imi poate tine de urat mie si altora care se afla in aceeasi situatie ca si mine”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *