Life Is Beautiful (1997)

Scenarist:  Roberto Benigni si Vincenzo Cerami

Producator: Roberto Benigni

Actiunea filmului: Guido Orefice (Roberto Benigni) isi ajuta fiul, pe Joshua (Giorgio Cantarini), sa supravietuiasca vietii din lagar pretinzand ca totul este doar un joc.

Cand vei incepe sa plangi: Atunci cand Guido este dus catre executie, el il vede pe Joshua pentru ultima data si ramane in rolul personajului pe care il joaca, inca pretinzand ca totul nu este altceva decat un joc.

Cand te vei emotiona si mai tare: Un sunet de glonte se aude iar Guido moare in timp ce imaginea se inegreste.

Stepmom (1998)

Scenarist:  Gigi Levangie, Jessie Nelson, Steven Rogers, Karen Leigh Hopkins si Ron Bass

Producator: Chris Columbus

Actiunea filmului: Jackie Harrison (Susan Sarandon), o femeie pe moarte in stadiu terminal de boala, merge sa-si vada copiii (Jena Malone and Liam Aiken) care se afla sub ingrijirea iubitei sotului sau, Isabel Kelly (Julia Roberts).

Cand vei incepe sa plangi: Isabel se confeseaza printre lacrimi lui Jackie, ca teama ei cea mai mare este ca Anna sa nu poata ajunge la nunta ei si isi doreste ca mama ei sa fie acolo langa ea. Jackie, plangand de asemenea, isi impartaseste si ea teama ca Anna nu o va mai prinde deloc in viata.

Cand te vei emotiona si mai tare:  De Craciun, Jackie le reaminteste copiilor sai ca in ciuda faptului ca ea va muri curand, va fi alaturi de ei atata timp cat ei isi vor aminti de ea.

Armageddon (1998)

Scenarist:  Jonathan Hensleigh si J. J. Abrams

Producator: Michael Bay

Actiunea filmului: NASA trimite o echipa de sondori, condusi de catre Harry Stamper (Bruce Willis), pentru a opri un asteroid gigant de a se prabusi pe pamant.

Cand vei incepe sa plangi: Supravietuitorii echipei lui Harry trag la sorti pentru a-l desemna pe cel care va merge in misiunea sinucigasa de a detona bomba care va distruge asteroidul. A.J. Frost (Ben Affleck), iubitul fiicei lui Harry, este insarcinat cu aceasta misiune.

Cand te vei emotiona si mai tare: Harry il obliga pe A.J. sa plece si ii ia locul, spunandu-i ca este mandru de el si ca ar fi mandru sa-i fi fost ginere, in timp ce fiica lui Harry Grace (Liv Tyler) urmareste totul de la sediul NASA.

De admin

2 comentarii la „Filme cu povesti emotionante”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *