Sintagma din titlu se potriveste perfect cu atmosfera ce reiese din aceste filme care vor urma a fi descrise imediat. Fiecare film horror este special si inedit in felul sau si doar urmarind cat mai multe dintre productiile cinematografice de acest gen poti intelege cu adevarat ceea ce simte un fanatic al filmelor horror.

‘The Human Centipede (First Sequence)’ (2010)

Chirurgul geaman siamez Dr. Josef Heiter are o idee ciudata si stranie de a rapi trei voluntari nedecisi, de a-i coase impreuna de la anus pana la gura pentru a crea primul centiped uman. Nu fiti prea dezgustati sau prea speriati de aceasta idee si nici de a rata vizionarea acestui film pentru ca de fapt este foarte bine filmat si foarte bine jucat.

‘Stake Land’ (2010)

Martin se intovaraseste cu „Mister”, un criminal de vampiri in afara de inversunat,  intr-o loc uitat de lume post-apocaliptic, si care este condus de vampiri. Acesta trebuie sa traiasca si sa actioneze dupa regulile impuse de Mister daca vrea sa ajunga in „noul Eden” si sa supravietuiasca.

‘The Cabin in the Woods’ (2012)

Cand se vor invata vreodata oamenii minte? Incetati din a mai merge la cabane ciudate si izolate in mijlocul padurii. Un grup de pusti merg la o cabana indepartata ditr-o padure pentru a-si elibera si satisface toate dorintele ce le pot avea niste tineri cu hormonii umblandu-le prin corp: sex, droguri si bautura.

Binenteles ca v-ati dat seama deja. Acestia vor muri. Insa scenaristul intoarce povestea intr-un mare fel, amestecand mitologia, stiinta si cultura impreuna pentru a crea un mix care cumva da bine.

‘The ABCs of Death’ (2012)

26 litere ale alfabetului reprezinta 26 de modalitati de a muri. Fiecarui director din aceasta antologie i-a fost data o litera a alfabetului, si a avut mana libera sa aleaga orice cuvant ar fi vrut pentru a crea o poveste centrata pe moarte. Sa specificam doar ca, de exemplu, T vine de la toaleta.Acum imaginatia se va pune in functiune pentru fiecare dintre noi, insa doar

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *