nexus tabletnexus tablet

Cand vine vorba de produse acceptabile ca pret in domeniul tabletelor Android, ne gandim desigur la cei de la Google cu seria lor de tablete Nexus, si se pare ca Google vrea sa profite de acest lucru pregatindu-ne deja urmatoarea lor tableta Nexus. Dupa ce in trecut au colaborat cu cei de la Asus la cele doua variante de tablete Nexus 7, acum se zvoneste ca acestia lucreaza cu cei de la HTC in realizarea unei versiuni de 8 inchi, care se presupune a fi lansata la sfarsitul verii a acestui an. Aceste informatii ne-au fost prezentate de cei de la Digi Times, care ne spun ca Google, a decis sa apeleze la cei de la HTC deoarece doresc sa schimbe design-ul viitoarei tablete.

Daca nu punem la socoteala editia Google Play a LG G Pad 8.3, aceasta va fi pentru prima data cand Google ne ofera o experienta NEXUS Android pe o tableta ce are dimensiunea de 8 inchi, si in acelasi timp va fi pentru prima data cand cei de la HTC se aventureaza in realizarea unui device Nexus de la realizarea NEXUS One.

Este o miscare interesanta aleasa de compania cu sediul in Taiwan, ce si-a aratat recent interesul in patrunderea pe anumite piete restrictionate cu scopul de a creste si mai mult nivelul vanzarilor.

Desigur, DigiTimes, ne explica faptul ca Google, nu va adopta o strategie de promovare agresiva pentru Nexus 8, asa cum a facut cu variantele trecute. Aparent versiunile trecute ale tabletei Nexus au facut suficient pentru a face cunoscut Android-ul si de a crea un numar important de clienti fideli companiei.

Pana la aparitia acestei noi tablete Nexus, Google probabil va avea oportunitatea de a anunta lansarea acesteia si de a o face disponibila mai tariu, dar toata aceasta actiune face parte din strategia de marketing si promovare a celor de la Google, si chiar daca ne-am obisnuit deja cu asta, probabil ca ne vor suprinde cu cateva noi idei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *