moto20v31moto20v31

Peste tot in lume, auzi de smartphone-uri, este imposibil sa nu vezi cum s-a schimbat tehnologia in domeniul telefoanelor in ziua de astazi, de la vechile modele de smartphone-uri cu touch-screen, la tabletele si telefoanele care au mai multa putere de calcul decat intreaga baza NASA in anii 70. Tehnologia a avansat si smartphone-urile odata cu ea.

Dar va amintiti de telefoanele de inainte de era smartphone-ului ? De telefoanele clasice si mai ales de cele cu clapa ? Era o nebunie la un moment dat, toata lumea isi dorea un telefon cu clapa, pentru ca era ceva la moda, era un trend. Un trend ce nu a rezistat foarte mult. Pana si cei de la Motorola cu al lor Moto V3, nu au reusit sa mentina trendul viu in randul consumatorilor.

Daca mai ai un astfel de telefon prin sertar, prafuit si uitat de lume, ar fi bine sa-l tii acolo, pentru ca vremea telefonului cu clapa a apus de mult. Si totusi, daca te gandesti sa faci o calatorie in Japonia in viitorul apropiat, s-ar putea sa ai nevoie de acel telefon.

Desi Japonia este cunoscuta ca fiind o una din cele mai tehnologizate si avansate tari, smartphone-urile nu sunt la fel de cautate precum sunt telfoanele cu clapa, da ai auzit bine, telefoanele cu clapa sunt inca in perioada lor de glorie in Japonia.

Unul din cei mai mari furnizori de servicii de telefonie mobila din Japonia NTT Docomo, a anuntat cu cateva zile in urma ca pune la dispozitia clientilor doua noi telefoane cu clapa, spunand ca majoritatea clientilor care le pasesc in magazine sunt in cautarea unui telefon cu clapa si nu in cautarea unui smartphone.

Destul de ciudat daca stai bine sa te gandesti, ca preturile smartphone-urilor au inceput sa scada considerabil in ultima vreme, dar se pare ca piata din Japonia este una ce nu vrea sa se alinieze la trendul modial, cel al smartphone-urilor.

De admin

Un comentariu la „In Japonia smartphone-urile nu sunt la moda”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *