Interviu cu managerul Heylux Iasi

50Videochatul este o afacere care poate parea uneori atipica, insa este foarte banoasa, castigandu-se sume formidabile de bani. Daca in urma cu ceva vreme societatea judeca destul de aspru aceasta meserie, acum nu se mai ridica aceleasi probleme si meseria de model de videochat se considera ca fiind o meserie serioasa, ca toate celelalte. De fapt, chiar asa este. Singurul lucru care poate face diferenta este suma de bani castigata.

Am ales sa port o discutie cu managerul studioului Heylux Iasi, unul dintre cele mai profitabile studiouri din zona Moldovei. Iata care sunt raspunsurile celor mai frecvente intrebari:

Cum ati reusit sa va lansati atat de repede si sa aveti castiguri substantiale?

“In primul rand, noi nu ne-am gandit sa ne crestem foarte rapid cifra de afaceri. Totul a venit spontan si  am inceput preocupandu-ne de orice detaliu. A durat aproximativ un an de zile pana cand am aflat totul despre business-ul acesta. Apoi, am realizat ca cele mai importante persoane din afacere sunt chiar fetele angajate. Am recrutat cu grija personalul si apoi am avut grija sa le asiguram absolut tot ce au nevoie. Heylux Iasi se ocupa de toate lucrurile si are grija ca fetele sa indrageasca locul de munca la care vin. Asa se face ca ne ocupam de toate nevoile fetelor, incepand de la transport si pana la cursuri de pregatire si formare sau servicii de infrumusetare. Pentru noi nu a fost simplu, insa am avut rabdare si am inteles care sunt secretele acestui domeniu”.45

Care este programul fetelor?

“Fetele au programul asa cum isi doresc ele. Un alt avantaj este faptul ca la Heylux Iasi le oferim posibilitatea unui program flexibil. Programul de lucru se imparte in 3 ture si fiecare tura are cate 4 variante de program. Astfel, fetele pot veni dimineata, dupa-amiaza sau noaptea. In tura de dimineata programul poate incepe de la 07:00 sau de la 08:00 si pana la ora 14:50, respectiv 15:50. In tura de dupa-amiaza programul se poate incepe de la 15:00 sau de la 16:00 si poate sa dureze pana la 21:50 sau 22:30. In tura de noapte, programul se incepe la ora 22:00 sau la 23:00 si dureaza pana dimineata la ora 07:00, respectiv 08:00. Astfel, fetele isi pot face un orar in functie de programul lor din fiecare zi. Nimeni nu le obliga sa vina la o anumita ora sau intr-o anumita tura”.

De ce ar veni fetele la Heylux Iasi si nu ar merge in alta parte?

19“Nu obligam fetele sa vina la noi, insa le asiguram ca le punem la dispozitie cele mai bune conditii. La noi fetele isi iau castigul in fiecare zi daca isi doresc asta si castiga intre 300-800 de lei intr-o zi. Sigur ca acest lucru variaza in functie de experienta si de serviciile fetelor. Ceea ce consideram noi ca este important si ne caracterizeaza este seriozitatea. Nu se va pune niciodata problema platii salariului sau a bonusurilor. De asemenea, incercam sa le punem fetelor la dispozitie cele mai bune conditii, un mediu atractiv si castiguri pe masura.”

, , ,