choosechoose

Compania ta este in dificultate atunci cand vine de platforma mobila folosita fie ea bazata pe iOS sau pe Android ? Ei bine nu esti singur.

Cele doua sisteme de operare de device-uri mobile au in comun multe functii, sunt populare in aproximativ aceeasi masura si ambele ofera suport pentru companiile care apeleaza la serviciile lor. La un moment dat, pe masura ce compania ta va ajunge in pozitia de lider pe segmentul de piata pe care activeaza, cel mai probabil va trebui sa ai suport pe ambele sisteme pentru a multumi clientii.

Sa alegi Google sau Apple ?

Daca folosesti deja gmail-ul ca host pentru sistemul tau de email-uri, sunt o serie de beneficii de care poti beneficia cand vei semna un contract cu cei de la Google si cu utiliatorii de Android. Vei avea o aplicatie care se va integra mai bine cu suita de produse Google fie ele software sau hardware, precum Google Calendar, Contacts, Plus, Hangouts, si viitoarele tablete sau smartphone-uri Google. Desigur daca alegi varianta Apple vei beneficia si de la ei de un sistem de servicii foarte bine pus la punct.

Ce telefoane folosesc angajatii tai in momentul de fata ?

Inainte de a face o decizie ar fi bine sa te consulti cu cei din companie pentru a nu face o greseala neimportanta la prima vedere dar care ar putea avea consecinte grave.

Preferi sistemul mai restrictiv al celor de la Apple in privinta device-urilor sau gama mai larga de produse Android ?

Sunt beneficii si de o parte si de cealalta, cu un sistem mai inchis probleme de securitate sunt mai restranse in cazul iOS, insa pe partea cu Android vei avea o libertate de alegere mult mai mare in privinta alegerii.

Ar trebui sa stii ca ambele companii au un numar de aplicatii aproape identic si ca nu ar trebui sa fie un motiv important in luarea deciziilor.

Dupa cum se observa, este o lupta destul de echilibrata, totul depinde de companie si preferintele personale.

 

De admin

Un comentariu la „iOS sau Android – lucruri pe care o companie ar trebui sa le considere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *