Asus-G750jzAsus-G750jz

Asus ROG G750JZ se vrea a fi un laptop gaming care sa ne ofere performante high-end la preturi medii. Daca nu ai bani pentru un laptop din seria Alienware 18 atunci poti apela cu incredere la un laptop Asus ROG G750JZ. Este un model ce face parte din seria ROG (Republig of Gamers) a celor de la Asus, nume ca ii da un look destul de serios si care ii pune pe cei care il vor achizitiona intr-o comunitate de gameri destul de marisoara.

Are dimenisuni destul de mari, masurand 318 x 410 x 58 mm. Un laptop cu o grosime de aproximativ 6 cm nu este deloc atractiv, dar designul acestuia este unul care ascunde acest aspect, avand margini care se subtiaza dand-ui laptop-ului un look mult mai slim. Ecranul mare de 17.3 inch, un standard in materie de laptop-uri gaming, este unul care ruleaza la o rezolutie de 1920 x 1080 si are o greutate de 4,8 kg cu tot cu baterie. In privinta design-ului parerile sunt impartite, acesta avand un sistem care plaseaza diplayul in mod angular.

In privinta specificatiilor tehnice pe care orice gamer le-ar indragi acesta vine insotit de un procesor din a patra generatie de la Intel, un Core i7 4700HQ quad core care are o frecventa de functionare de 2.4 GHz. Cat despre placa video, aceasta este de la Nvidia, fiind o varianta mobila a cip-ului GeForce GTX 880 care vine un 4GB de memorie VRAM GDDR5. Memoria RAM este de tip DDR3L si functioneaza la o frecventa de 1600 MHz, toti cei 24 GB. Vei fi bucuros sa afli ca acest laptop vine dotat cu un SSD de 256 GB care vine in tandem cu un HDD de 1TB care ruleaza la 7200 rpm.

Pretul unui astfel de laptop pleaca de la suma de 2269 de dolari si poate urca in functie de unde te decizi sa il achizitionezi. Per total Asus ROG G750JZ se prezinta destul de bine si este o varianta de luat in calcul pentru un viitor laptop gaming.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *