starcraftstarcraft

Cu totii am auzit de Starcraft, fie ca esti sau nu un gamer, cel putin o singura data ai auzit de acest titlu. Chiar daca nu stii cu ce se mananca iti spunem ca este unul din cele mai bune jocuri de strategie pe care le vei putea juca. Jocul original a fost lansata la mijlocul anilo 90 si a fost un mare succes. Blizzard cei ce au creat jocul au aununtat o continuare dar aceasta s-a lasat mult asteptata. Pana in anul 2011 fanii jocului au avut de asteptat pana cand Starcraft 2 a aparut. In momentul in care Blizzard a confirmat faptul ca vor lansa a o continuare a vestitului Starcraft, multi au privit vestea cu un spirit critic spunand ca nu se va ridica la inaltimea primului din serie.

Cand Starcraft 2 Wings of Liberty a aparut toate aceste zvonurile si criticile au disparut, jocul fiind foarte bine primit fiind un adevarat succes. Wings of Liberty iti da posibilitatea de a juca modul campaniei din perspectiva teranilor (una din cele 3 factiuni prezente in joc: zerg, terran, protoss). Blizzard a anuntat ca vor mai lansa doua expansiuni pentru Starcraft 2: Heart of the Swarm si Legacy of the Void. Heart of the Swarm a apaut la doi ani dupa ce a fost lansat Wings of Liberty si a venit cu o continuare a campaniei in care jucai drep un zerg si cu nenumarate schimbari si noi unitati in modul multiplayer care a schimbat destul de mult stilul de joc cu care s-au obisnuit jucatorii, atat cei profesionisti cat si cei de acasa.

Ultima expaniune a jocului este Legacy of the Void pe care o asteptam sa apara la sfarsitul acestui an. Aceasta ne va da posibilitatea de a continua campania din privinta protoss-ilor si sa finalizam povestea din Starcraft 2, asta in caz ca Blizzard nu se razgandeste si se decid sa mai adauge un expansion pack.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *