forma fetei

Cititul fetelor este o pseudostiinta care, in functie de trasaturile si forma fetei, identifica trasaturi de caracter si de personalitate. Aceasta modalitate utilizeaza forma si dimensiunile fetei pentru a interpreta si a face deductii despre personalitate. Ce spune forma fetei despre personalitate? Cateva detalii in continuare.

Se pare ca o forma a fetei prelungita si subtire indica perseverenta. O persoana cu o astfel de fizionomie se considera ca este una foarte increzatoare si ferma, cineva care nu lasa loc de neajunsuri cand vine vorba de indeplinirea obiectivelor.

O forma mai lata a fetei se pare ca indica si o viziune mai ampla asupra vietii. Persoanele cu o fata mai lata sunt, se pare, mai sensibile prin natura.

Cei cu o fata de forma rotunda au in general o structura usoasa puternica, pometi nu foarte proeminenti, barbie rotunda si nasul mai turtit. Persoane joviale, sensibile, sincere si de incredere, prefera relatii sentimentale stabile si de termen lung, sunt muncitoare si dedicate, iar familia, confortul si luxul au o importanta deosebita pentru ele.

Persoanele cu fata ovala au pometii rotunjiti, nasul de dimensiuni medii, barbia ascutita si o fata prelungita cu linia barbiei. Astfel de persoane se pare ca sunt pe deplin dedicate principiilor, de la care nu se abat cu nici un chip. Sunt persoane autoritare si care nu au frica de nici un obstacol. Inteligente, diplomate si cu abilitati interpersonale impresionante, au totusi un neajuns: temperamentul este instabil.

Citirea trasaturilor fetei poate fi subiectiva. Nu poti incadra fata unei persoane intr-o anumita categorie, pentru ca fiecare este unica. Spre exemplu o fata nu poate fi incadrata nici la cele de tip rotund, dar nici la cele cu structura rectangulara. Din acest motiv pentru unele persoane sunt valabile mixuri de trasaturi, intrucat exista variatii de la categoriile generale stabilite de tipuri de fete: rotunda, ovala, rectangulara, sub forma de triunghi cu baza in sus sau in jos, etc.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *