camara toamnacamara toamna

Odata cu sezonul rece, si prioritatile noastre ar trebui sa fie altele si o curatenie adecvata ar trebui indeplinita pentru ca locuinta noastra sa fie luna si ordonata, astfel incat la venirea zilelor racoroase sau chiar friguroase de iarna totul sa fie in ordine si sa nu fii nevoit sa te apuci de facut curat exact atunci cand ai alte treburi pe cap si nici vremea nu este prielnica.

Garderoba trebuie si ea reinprospatata si innoita sau este nevoie ca unele haine ce nu mai pot fi purtate acum sa dispara si sa fie depozitate in alte parti, pentru noua vara ce va veni. Acum va cam trebui sa scoti hainele groase, gecile si pantalonii din materiale groase pentru a-ti sta la dispozitie pentru toamna si iarna ce va veni.

Piesele vestimentare subtiri va trebui sa fie depozitate intr-un dulap la care nu vei avea acces prea usor pentru ca oricum nu mai ai nevoie de acestea pentru a te imbraca acum sau in cele ce vor urma. De asemenea, verifica-ti trusele de cosmetice si sertarele pline de produse de ingrijire si pentru corp, pentru a vedea care dintre acestea mai pot fi folosite, care trebuie aruncate pentru ca sunt expirate sau care ar trebui folosite din nou.

Camara este o camera importanta in locuinta ta si in care toate alimentele mai putin perisabile si create de tine isi au locul. Este bine sa verifici si acolo pentru a vedea ce nu este in regula, ce alimente au expirat si de care nu mai ai nevoie.

De asemenea, poti avea surprize placute ca gasirea unor alimente pe care le credeai pierdute sau de care uitasei ai acum ai cea mai mare nevoie. Este vremea sa incepi sa te folosesti de toate acele muraturi, plante naturale pentru ceaiuri, ce conservele de fructe si de dulceturi care sunt exact desertul potrivit pentru zilele de toamna.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *