customer-satisfactioncustomer-satisfaction

Daca doresti sa iti achizitionezi un nou PC, si nu esti inca hotarat la ce platforma sa apelezi, va vom prezenta o serie de elemente ce ar trebui sa le ai in considerare si care te vor ajuta in luarea unei decizii.

Razboiul dintre Microsoft si Apple este unul destul de bine cunoscut in lumea tehnologiei, cand vine vorba de sistemele de operare furnizate de cei doi giganti.

Un prim factor ce ar trebui sa-l iei in considerare ar fi cel legat de design. Chiar daca la prima vedere design-ul noului tau PC nu ar avea o importanta majora, ar trebui sa te gandesti mai bine. Daca PC-ul tau nu va avea un design elegant si atractiv, nu vei atrage multe comentarii de la amicii tai veniti in vizita. La acest capitol cei de la Apple stau foarte bine, avand un design simplu, elegant si care ar atrage mereu interes.

Pretul ar fi un alt factor important de luat in vedere. Chiar daca nu duci lipsa de bani, tot vei ajunge sa te uiti la suma de bani pe care o vei da pentru viitorul tau sistem. Din acest punct de vedere cei de la Microsoft au o gama de produse mai diferentiata si preturi mult mai accesibile.

Specificatiile tehnice sunt esentiale. Cand iti achizitionezi un nou PC doresti o performanta cat mai ridicata. In general se spune ca Mac-urile au viteze mai mari decat solutiile oferite de PC-urile Windows, dar totul se rezuma din nou la pret, la cat esti dispus sa investesti.

Un alt element important ar fi cel legat de securitate. Cei de la Apple au o reputatie mult mai buna cand vine vorba de securitate, Mac-urile fiind mai sigure si numarul virusilor „disponibili” pe aceasta platforma fiind mai mic.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *