Barbat sinucigasBarbat sinucigas

Meseria este un lucru pe care-l faci pentru a trai. Dar, astazi, este o competitie atat de mare pentru a castiga mai mult si a avea un avant mai mare in viata, incat unii chiar se pot sinucide cand nu reusesc ceea ce-si propun. Presiunea de la munca si competitia au influentat vietile tuturor.

Numere alarmante! Aproape o persoana se sinucide la fiecare 40 de secunde, undeva in lume. Asta inseamna ca mai mult de un milion de oameni mor anual ca urmare a suicidului, international. 1.8% dintre mortile anuale sunt sinucideri, in toata lumea.

Lumea de astazi se invarteste in jurul banilor. Fiecare persoana trebuie sa munceasca pentru a-si imbunatati conditia. Profesia cuiva ar trebui sa duca la dezvoltarea personala a cuiva. In prezent, presiunea a devenit atat de mare, incat a devenit un factor al mortalitatii. S-au realizat mai multe studii care au observat ca unele meserii au rate mai mari de sinucideri, decat altele.

De exemplu, inginerii marini. Aceasta profesie are o rata de sinucidere mai mare cu 1.89 decat a unui american de rand. Dar, acest numar este specific barbatilor caucazieni. Acesti oameni simt foarte multa presiune si lucreaza ore foarte lungi.

Doctorii sunt acei oameni care se zbat (adesea) sa salveze o viata, dar, din pacate, tocmai ei au nevoie de ajutor de foarte multe ori. Acestia au cele mai mari rate ale sinuciderii din America, atat in randul barbatilor, cat si al femeilor. Sunt cateva motive care duc la acest gest, precum orele lungi de munca, lucratul cu pacienti dificili si accesul la medicamente. Ei stiu exact ce medicante si in ce doze pot deveni fatale, deci, majoritatea incercarilor se termina cu succes – sa zicem asa. Dentistii au 1.67 sanse mai mari sa se sinucida, decat un om de rand, in timp ce un veterinar de 1.54 de ori mai mari, iar farmacistii de 1.29 de ori mai mari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *