Atunci cand te-ai saturat de vechea infatisare si vrei sa faci o mica sau mare schimbare, in primul rand penrtru a te multumi pe tine, atunci ar trebui sa ai in evidenta urmatoarele idei minunate pentru a reusi sa te transformi intr-o alta persoana, noua, stralucitoare si increzatoare in sine.

Incearca o noua culoare pentru garderoba ta

Expertii in moda ne sfatuiesc mereu sa ne axam pe una sau doua culori predominante pentru garderoba noastra sau pe culori neutre, insa nu trebuie sa tinem deloc cont de acest sfat al lor. Daca pana acum te axai mai mult pe non-culorile alb si negru pentru imbracamintea si incaltamintea ta, atunci ideea unei schimbari de culoare ar trebui sa-ti surada pe loc.

Pana si tu cred ca te-ai saturat de aceleasi culori monotone pe care le porti mereu, si chiar daca lucrezi intr-un mediu de afaceri in care eticheta si tinutele office conteaza mult, asta nu inseamna ca nu exista haine office mai colorate sau mixuri de culori si de texturi ce se pot face pentru obtinerea unui look final incredibil si elegant.

Incearca o noua culoare pentru parul tau

Te-ai intrebat vreodata cam cum ti-ar sta ca blonda? Atunci de ce nu ai incerca o noua nuanta mai deschisa pentru parul tau? O alta optiune inedita este de a-ti face suvite mai deschise pentru parul tau sau chiar culori mai nebune ca albastrul sau un roz inchis.

Daca nu esti suficient de curajoasa sa-ti colorezi parul, atunci de ce nu ai apela la o peruca sau la un par mai buclat? Perucile produse in ziua de azi sunt suficient de naturale incat sa para propriul par, asa ca ai putea convinge pe toata lumea ca in sfarsit te-ai decis sa devii blonda.

Incearca un nou tip de machiaj si de culori

A experimenta cu machiajul este una dintre cele mai sigure cai pentru a incerca noi look-uri. Daca nu iti va placea rezultatul, poti intotdeauna sa te demachiezi si sa o iei de la capat. Nu este nici un motiv pentru care sa nu porti un ruj roz electric sau acea nuanta  mov de fard pentru ochi, mai ales daca te pregatesti pentru un eveniment de seara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *