Microsoft-Xbox-OneMicrosoft-Xbox-One

Probabil ca multi dintre voi v-ati gandit sa va achizitionati o consola pentru gaming, pe care sa o folositi in momentele in care afara ploua si simtiti nevoia de a juca ceva. Ei bine, vesti bune in acest domeniu, in caz ca oscilai catre o consola Playstation 4, ai face bine sa-ti modifici opinia, deoarece cei de la Microsoft au anuntat in aceasta dimineata ca Xbox One va fi disponibila la pretul de doar 400 de dolari, cu o reducere de 100 de dolari.

Totusi ce i-a determinat pe cei de la Microsoft sa scada pretul consolei, care e strategia acestora. In primul rand aceasta scadere de pret, probabil ca va duce la o cresterea a vanzarilor in perioada urmatoare, insa chiar si asa Microsoft nu ar inregistra acelasi profit. Scaderea de pret se datoreaza faptului ca Microsoft a decis sa nu mai implementeze sistemul Kinect in consolele sale. Proababil ca ati auzit de Kinect, fiind sistemul care va da posibiliatea de a controla consola prin intermediul comenzilor vocale. Poti inchide, poti aprinde, poti naviga pe internet doar prin intermediul comenzilor vocale. Pe langa aceste functionalitati, poti juca acele jocuri interactive, camera integrata in consola iti inregistreaza miscarile corpului si le transpune in joc.

Cei de la Microsoft au de gand sa lanseze consola Xbox One si in China, insa pentru a face asta ar fi necesara implementarea unui sistem de recunoastere vocala in limba chineza, ceea s-ar transfora intr-un proces deosebit de intelungat, si ar insemna amanarea lansarii consolei pe piata din China, o piata cu un potential urias pentru Microsoft. Sistemul de recunoastere vocala nu este unul perfect nici in varianta cu limba engleza, Microsoft fiind consitenta de acest lucru, spunand ca lucreaza la o actualizare, pentru o mai buna interactiune intre consola si utilizatori, insa aceasta actualizare nu va fi disponibila foarte curand.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *