mobila romaneasca de calitate

Care se intampla sa fie diferenta intre mobila de ocazie si mobila cu accente stabile? Majoritatea dintre noi nu sunt siguri de raspuns, daca le este adresata o asemenea intrebare, insa mai conteaza ce si cum faca oricum este vorba despre mobilierul care ne decoreaza locuintele?

Si totusi, cand vine vorba despre a face o alegere pentru casa ta este esential a sti ce anume comanzi pentru a vedea daca se potriveste cu stilul tau de viata, cu preferintele si cu ideile tale in materie de design interior. Vrei sa se potriveasca totul cu totul si asa mai departe. Trebuie macar sa fii abil a-ti da seama daca masuta de cafea din sufragerie este o piesa de mobilier ocazionala sau daca va ramane acolo in permanenta.

In unele situatii, mobila ocazionala si mobila cu accent poate fi una si aceeasi, insa pentru a sustine asta trebuie efectuata mai intai de toate o defiire a acestor termeni. Termenul de „accent” poate fi destul de simplu inteles. Asa cum ne referim la un accent in limbaj, mobilierul de acest tip ar trebui sa evidentieze un anumit stil, cum ar fi o statuie cu o papusa ruseasca intr-o camera cu tematica ruseasca. Un accent al locuintei poate fi dat foarte simplu de catre mobila romaneasca de calitate care este utilizata.

Mobilierul ocazional

Masutele de cafea sunt un exemplu foarte bun in ceea ce priveste mobila ocazionala. Exista definitii diferite pentru acest tip de mobila, doua dintre cele mai cunoscute fiind mobila care este utilizata pentru o anumita ocazie si mobila care este folosita doar ocazional, in unele situatii, intr-o anumita incapere sau locuinta.

Fiecare dintre aceste definitii este atat de extinsa, incat duce de fapt la acelasi sens. Precedenta definitie ar include masutele de cafea, folosite doar la ocazii in care se bea cafea dimineata sau la pranz. Pot fi incluse, de asemenea, si toate piesele de mobilier folosite intr-o camera de zi care este locuita doar atunci vin prieteni in vizita. Definitiile nu sunt cele mai bune variante de a descrie un anumit tip de mobila. Mai indicate sunt exemplele in acest sens.

Mobilier cu accent

Odata facandu-se referire la acest tip de mobila drept elemente care accentueaza, mobila cu accent este folosita pentru a adauga personalitate unei incaperi sau pentru evidentierea unei anumite teme, cum ar fi papusa ruseasca despre care sugeram mai devreme. O masa de sah folosita pe post de decoratiune se incadreaza in categoria mobila cu accent, facand referire la o mica masa de forma circulara pe care se aseaza vaze cu flori sau un difuzor de parfum de camera.

Un element ce accentueaza este, de obcei, mai redus ca dimensiune decat alte tipuri de mobila dintr-o incapere, si de cele mai multe ori nu are si un rol practic, in afara celui decorativ. O mica masuta la intrare se refera tot asa la mobila cu accent, impreuna cu un dulap cu sertare pe hol si un glob al lumii situat intr-un birou. Acestea sunt cateva exemple ale mobilierului cu accent si ale mobilierului de ocazie, asa cum sunt vazute in ochii multor oameni.

Asadar, poti alege mobila ce accentueaza o tematica pentru a complimenta stilul decorativ al locuintei sau poti folosi mobila ocazionala pentru a-ti surprinde placut oaspetii la cina.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *