1firefox1firefox

Noul Firefox versiunea 29, a fost lansat marti pentru Windows, Mac, Linux si Android. Compania afirma ca aceasta versiune ofera mult mai multe posibilitati de persoanlizare, si are un design elegant si nou.

Ultima actualizare a browser-ului aduce un design nou pentru tab-uri si un look modern in ansamblul sau. Alte schimbari notabile la prima vedere sunt legate de meniul usor de modificat Firefox, care se deschide in partea de dreapta, asemanandu-se oarecum cu sistemul de operare Android, unde gasim meniul Tools, Add-on si alte optiuni cu care ne-a familiarizat Firefox.

Cea mai mare schimbare a acestei actualizare insa este data de optiunea Firefox Sync, serviciul Firefox dand acces utiliatorilor asa numitului „Awesome Bar” care iti salveaza istoria si parolele, si iti ofera libertatea de a iti organiza Bookmark-urile asa cum iti doresti, pe toate dispozitivele tale indiferent de platforma, fie ea Android, Windows, Linux, asemanator sistemului oferit de Google Sync.

Cei de la Firefox au avut de gand sa dea un now design, modern, cu multe posibilitati de personalizare, si cu un serviciu Firefox Sync mult imbunatatit, si se pare ca au reusit, browserul se comporta destul de bine, este rapid, va trebui sa te obisnuiesti cu o serie din noile optiuni, si cu localizarea acestora, insa in mare Firefox 29 pare a fi un browser destul de bine realizat cu multe optiuni care va multi chiar si pe cei mai pretentiosi useri.

Actualizarea pentru Android este disponibila, pe Google Play Store, cu o serie de butoane de quick-share, si o serie functii specifice aplicatiilor mobile bine gandite.

Firefox 29 este dipobibil pentru Windows, mac, Linux, si poate fi descarcat de pe pagina oficiala a celor de la Mozzila, sau aplicatia poate fi actualizata direct din browser in caz ca utilizati o versiune mai veche Firefox.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *