noul salus it500

Un dispozitiv inteligent care cu siguranta face o diferenta in ceea ce priveste confortul termic din locuinta este noul sistem IT500. Acest gadget reprezinta solutia prin care oricine poate aduce mai aproape locuinta de ceea ce se numeste casa inteligenta. Chiar daca pentru multi nu mai reprezinta o noutate, este sistemul ce reuseste sa ofere maximum de confort si un control excelent asupra temperaturii din interior.

De ce ai investi intr-un termostat de acest fel si nu intr-un model clasic cu care esti deja obisnuit? Diferenta o face faptul ca sistemul iti permite sa il controlezi si de la distanta. Cand spun asta ma refer la faptul ca te poti afla la un vecin, la munca, in afara orasului si chiar in afara tarii. Important este sa ai conexiune la internet si sa ai instalata aplicatia ce iti permite sa faci setarile.

Care e ideea de baza? Trebuie sa stii ca lucrurile ce vizeaza termostatul, incepand de la montare, instalare si pana la utilizare nu implica nu stiu ce cunostinte de specialitate. Atat timp cat poti sa urmaresti pasii mentionati in manualul cu care produsul vine la pachet, rezolvi totul pe cont propriu fara nici un fel de probleme.

De cele mai multe ori un termostat simplu nu mai este suficient, nu mai raspunde tuturor nevoilor. Mai ales cand ai un program de lucru imprevizibil, un model mai modern iti va fi necesar. Noul Salus IT500 este in acest sens cheia problemei tale, pentru ca dispune de toate functiile necesare pentru a asigura necesarul zilnic de caldura in interior.

Totul despre noul Salus IT500

Un astfel de dispozitiv inteligent are in componenta trei parti hardware. Prima este dispozitivul de conectat la centrala termica, cu rol de a permite pornirea, respectiv oprirea acesteia. Urmeaza termostatul propriu zis, al carui rol este de a comunica cu dispozitivul anterior mentionat care este responsabil cu setarea temperaturii. De asemenea, sistemul include si dispozitivul wireless responsabil de comunicarea cu serverele Salus, precum si cea cu termostatul.

In ceea ce priveste partea de design, sistemul se prezinta intr-o forma moderna, ceea ce il face ideal pentru montarea in orice incapere. Faptul ca este de tip wireless il face cu atat mai potrivit pentru ca nu mai este necesara mascarea firului, de multe ori o problema inestetica pentru cei care doresc o casa moderna impecabila.

Dispozitivul destinat montarii pe centrala se prezinta sub un aspect destul de simplu, constand intr-o cutie alba cu led ce iti spune care este starea conexiunii la sistemul de incalzire. Partea pe care o montezi in locuinta s-ar putea integra perfect in living, pe perete sau tavan. Are un afisaj digital, ceea ce il face cu atat mai bun pentru utilizare simpla si eficienta.

Configurarea si functionalitatea termostatului

Poti sa configurezi temostatul prin aplicatia mobila dedicata sistemului. Desigur ca poti face asta si direct de pe dispozitv, dar nu ar mai fi la fel de interesant, nu e asa? Datele de care ai nevoie pentru asta le gasesti in manualul de utilizare de care vine insotit produsul. Iti faci treaba de oriunde ai fi, cu minimum de efort.

Cu ajutorul acestei aplicatii poti sa setezi temperatura optima, sa faci modificari ale programului saptamanal, dar si in programul configurat pentru perioada de concediu. De asemenea, poti opta pentru oprirea totala a sistemului de incalzire, daca asta iti doresti.

In ceea ce priveste costurile unui termostat inteligent de acest tip, in general reusesti sa amortizezi investitia facuta la scurt timp dupa utilizare, prin economiile realizate. Intra pe salusontrols.ro pentru a afla tot ce vrei sa stii despre dispozitiv.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *