stailer

Știi prea bine cât de frustrant este să găsești un loc disponibil la un salon din oraș pentru ceva anume ce-ți dorești. Ba nu-ți place salonul care e available și mai bine aștepți după stilistul tău, ba stilistul tău nu mai vine cu nimic nou și parcă te-ai plictisit de aceleași rezultate, ba trebuie să aștepți săptămâni până e unul disponibil. Acum cu Stailer ai ocazia să îți faci programări chiar și astăzi de-ți dorești. Una dintre regulile empirice pentru o viață bună este să nu lași pe mâine ce poți face azi. Just a friendly reminder, ce mai face eseul, proiectul sau licența aia? Tot pe ultimele 24 de ore le lași? Tot.

Stailer – o platformă gratuită, o mulțime de avantaje

Câteodată te trezești mai extenuat decât cu o zi înainte și te întrebi pentru ce ai mai dormit? Înainte de cursuri du-te la un salon pentru un aranjat al bărbii sau o tunsoare nouă, iar dispoziția ta se va schimba complet. Va fi boost-ul de energie de care aveai nevoie ca să-ți suporți toți profii. Stailer te ajută să găsești un stilist rapid, în doar câteva minute. Intri pe www.stailer.ro, selectezi filtrele ce te interesează și îți apare lista din care să alegi unde vrei să mergi înainte să-ți faci apariția la facultate. Mai ales dacă ai ceva timp de când nu te-a mai văzut nimeni la față, măcar să-ți faci intrarea cum trebuie. Cu Stailer chiar obții rapid „Schimbarea la Față”, fiindcă nu mai durează 6 zile să mergi la un stilist. Poți alege dintre orașele Iași, Oradea, Timișoara, Cluj și București momentan, deci dacă ești din aceste locații ești norocos.

Nu ai neapărată nevoie de un cont ca să faci repede programarea, citeste aici alte detalii. Să fii student nu e ușor, fiindcă îți stă învățatul sau proiectul ăla ca un ghimpe-n coaste în timp ce te uiți la serial. Practic vizionezi filmul relaxo-stresat. Mai ales când e din ăla cu cliffhanger și tot trebuie să vezi ce se întâmplă în următorul episod și în următorul și în următorul după ăla și tot așa până brusc auzi păsărelele ciripind căci se crapă de ziuă.

Destresează-te în următoarele ore cu Stailer

În acest moment nu studiezi, dar ești conștient că în fiecare secundă în care nu studiezi te aduce mai aproape de o restanță, cresc probabilitățile tale de a renunța la facultate și implicit cele de a te angaja la Mc, dar nici nu te consumi să faci ceva, dar totuși te panichezi. Sunt convinsă că ți-am nimerit dispoziția. Dacă n-ai făcut nimic productiv toată ziua, treat yourself. Du-te la un masaj relaxant la un salon de pe Stailer sau poate un tratament facial. Măcar arăți și te simți mai bine la exterior, chiar dacă înăuntru simți că mori încet.

Fă-ți totuși un cont după prima programare fiindcă va fi mai easy pentru tine să ții evidența locurilor pe unde ai fost, ce stiliști ți-au plăcut și te ajută cu mai multe aspecte. Și așa când ajungi la cursuri încep să spună colegii tăi despre nu știu ce temă ați avut, chineză totală pentru tine, fiindcă ai uitat complet, moment în care fugi cu prietenul cel mai bun la o bere. Măcar de programări la salon nu uiți, fiindcă Stailer îți permite să-ți setezi remindere la fiecare în parte.

Intră pe www.stailer.ro să-ți simplifici viața măcar din acest punct de vedere, dacă facultatea oricum îți dă de furcă, restanțele adunandu-se ca o căpiță. Pentru alte informații poți scrie la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *