Fosta iubita a prietenului tau nu mai este prezenta in relatia voastra(si nu a fost niciodata), asa ca tu de fapt iti faci griji legat de o fantoma. Doar daca nu te intalnesti cumva cu un Barba Albastra care si-a omorat si lasat fostele sotii intr-o camera undeva, aduci pe cale emotionala pe cineva in relatia voastra, fara a avea nevoie ca acel cineva sa se afle acolo. De ce sa complici lucrurile?

Daca vei tot continua sa iti faci griji in legatura cu fost, se va produce o ruptura in relatia voastra si vei sfarsi intr-un final ca aceasta sa de destrame. Serios acum, aceasta obsesie a ta te va transforma intr-o femeie nesigura si nebuna, iar el isi va da seama ca nu va mai putea face nimic ca sa iti demonstreze ca de fapt nimic nu se intampla, sa faca sa te simti in siguranta. Si asta va decurge intr-o relatie nesanatoasa sau chiar va ajuta la destramarea acesteia.

El raspunde sincer la orice intrebari ai avea in legatura cu fosta sau fostele lui relatii. Ba chiar iti raspunde si la acele intrebari de la care de fapt nu vrei sa auzi un raspuns.

Majoritatea fostelor lui iubite sunt persoane normale si logice, care nu sunt disperate in a-ti fura barbatul. Fosta nu este vreo tarfa nebuna sau ceva de genul acesta. Imagineaza-ti ca actuala iubita a fostului tau prieten te considera in felul acesta. Nu prea este corect, nu?

Iubitul tau se comporta cu fostii tai iubiti intr-un mod adecvat. Si tu ar trebui sa ai incredere in el, la fel cum si el are cea mai mare incredere in tine, altfel vei fi ruinata.

Iubitul tau iti va spune tot timpul daca a dat intamplator de ea sau daca a mai auzit ceva de  la ea. Si atunci cand s-a intamplat asta, au vorbit ca doi oameni normali in mojlocul trotuarului pentru vreo cateva minute, s-au imbratisat platonic si au pecat apoi unul de langa celalalt fara vreun resentimen(sau sentiment).

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *