Cred ca cea mai ciudata si mai grea parte din viata unei persoane antisociale este momentul cand aceasta este in compania unui prieten si a amicului acestuia, iar cand prietenul pleaca pentru ceva timp de langa acestia, individul antisocial stie ca trebuie sa intretina atmosfera si sa vorbeasca cu amicul, insa uraste acest lucru si nici nu stie ce sa zica, rugandu-se in gans ca prietenul lui sa se intoarca foarte repede inapoi. Indivizii antisociali au si-asa destul de rar prieteni, dar cand e vorba sa mai discute si cu alti oameni mai putin cunoscuti intra de tot in panica.

Inca un lucru ce li se pare lor foarte ok si convenabil pentru situatia lor este faptul ca se poate comanda mancare  si online la fast-food-ul la care de obicei sunai si comandai. Oamenii cu mai putine aptitudini de socializare sunt infricosati de ideea ca trebuie sa sune un strain si sa vorbeasca chiar si pentru un minut legat de o comanda. Asa ca, Slava Domnului pentru fast-food-urile care au si site si pagina de comenzi online.

Atunci cand urmeaza ziua acestora, persoanele antisociale nici ca ar vrea ca lumea sa cunoasca asta, insa cand se intampla sa se afle si sa mai fie pusi si in situatia ridicola in care cineva le canta „la multi ani”, atunci chiar ca nu stiu ce sa faca si unde sa se uite, sau mai bine zis unde sa se ascunda sau cum sa se comporte in situatia pentru ei de altfel jenanta.

Atunci cand vine vorba despre petrecerile aniversare ale altora, cand oamenii mai putin sociabili arunca totusi un ochi pe e-mailurile lor si vad ca au primit cateva invitatii de la cei apropiati, iarasi nu stiu cum sa reactioneze cum trebuie.

De fapt reactioneaza, dar nu intr-un moc pozitiv, ci mai degraba isi doresc sa nu fi vazut acele mailuri pentru a se preface ca nimic nu s-a intamplat, si ofteaza, devin stresati sau mai degraba nepasatori si nu stiu exact cum sa faca si ce scuza sa adreseze pentru a nu merge la niciuna dintre acele zile de nastere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *