obiceiuri enervanteobiceiuri enervante

La fiecare loc de munca exista angajati care ii irita pe ceilalti cu comportamentul si obiceiurile lor ciudate. Daca unele din acestea pot fi tolerate, altele sunt de-a dreptul enervante si de neacceptat. Este normal sa nu te intelegi bine chiar cu toti colegii, insa e normal ca activitatea sa se desfasoare armonios, prioritatea sa fie acordata muncii si nu relatiilor interpersonale.

Exista totusi obiceiuri ale unor colegi la locul de munca ce ne calca de-a dreptul pe nervi.

Intr-un mediu competitiv, cu termene limita si cu o nevoie mare de concentrare pentru realizarea sarcinilor, devine foarte enervant colegul sau colega care iti intrerupe activitatea pentru barfe care nu sunt deloc necesare. Nu vrei sa stii despre petrecerea la care a fost, nu vrei sa stii cum e vremea, nu vrei sa stii ce au mai facut ceilalti colegi, totusi vine si te sacaie cu aceste detalii si iti distrage atentia de la munca.

Cu totii avem acel coleg care vorbeste foarte tare. Desi toata lumea stie ca e intr-o conversatie telefonica importanta, sunt acei angajati super zelosi care uita ca mai sunt si alte persoane in jurul lor care incearca sa lucreze.

Desi nu te plangi de fiecare data, pur si simplu urasti cand cineva iti umbla prin lucrurile de pe birou. Chiar daca e un spatiu deschis, biroul e un spatiu de lucru personal!

Alt coleg enervant este cel ce te face sa simti ca a mancat un pranz bogat in usturoi, sau care te face sa simti ca afara este foarte cald. Desi nu dai prea multa atentie, nimeni nu zice de obicei nimic, aceste probleme ce tin de igiena personala sunt foarte deranjante.

Foarte enervant este si colegul care tot timpul isi ia pauze. Prea multe. Este un anume timp rezervat pauzelor, insa acest coleg parca nu se aplica niciodata regulilor. Tot timpul pare ca sta degeaba si distrage si atentia colegilor pe deasupra.

Colegul care intarzie de fiecare data. Toti stim despre ce e vorba. Parca nu se invata minte niciodata, iti vine uneori sa ii cumperi un ceas desteptator pentru a-l face sa ajunga la timp.

Desigur nu sunt acestea toate obiceiurile colegilor care ajung sa devina enervante. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, sa le recomanzi o schimbare, sa iei atitudine, sau in cazul in care nu este posibil, invata sa te obisnuiesti cu ei, pentru ca la urma urmei lucrati impreuna.

De admin

Un comentariu la „Obiceiuri enervante ale colegilor de munca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *