Statele Unite ale Americii sunt cunoscute pentru mai multe lucruri, printre care si pentru economia infloritoare si mancarea fast food. Dar printre cele 50 de state ale Americii se numara si unele state mult mai cunoscute si mult mai placute si vizitate de multe persoane din toata lumea, in care se regasesc orase minunate.

Orlando

Exploreaza taramul fermecat al Dineyland si bucura-te de tratamentele spa atat de la moda acolo. Orlando este orasul aventurii. Joaca-te cu delfinii la SeaWorld si tipa de incantare atunci cand te vei da pe roller coaster-ul de la Universal Studios ori de cate ori vrei. 

Washington DC

Atragand mii de vizitatori in fiecare an, Washington DC este centrul politicii si al istoriei. Acolo vei descoperi istoria tarii, originile sale si evenimentele istorice memorabile(Martin Luther King). 

Los Angeles

Cea de-a saptea arta descopera marele oras al Hollywood-ului. De ce nu ai face un tur al studiourilor de film sau o vizita a faimoaselor copii din TCL Chinese Theatre? Alte atractii si lucruri ce pot fi facute cum ar fi trasul cu ochiul prin telescoapele de la Griffith Observatory sunt de asemenea la dispozitia ta. 

New Orleans

New Orleans este unul dintre cele mai fascinante orase cu influente europene, africane si din Caraibe. Acest oras este bogat din punct de vedere cultural si istoric si este foarte recomandat pentru a fi vizitat si admirat. Fii o parte dintre testeri in cadrul Festivalului FoodFest si in cadrul altor festivaluri de genul.

Honolulu

Atunci cand spui Honolulu te gandesti la nisip, plaja si dansatori, la ghirlande colorate si la apa curata si valuri mari. Niciodata nu iti va parea rau de asemenea daca vei face o plimbare sau mai multe de-a lungul popularei plaje Waikiki Beach. Muzee, plimbari cu bicicletele, cratere de vulcani si alte locuri pline de istorie te asteapta acolo.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *