nuntanunta

In organizarea nuntii conteaza exteem de mult gradul de implicare a celor doi miri. Daca iti permiti mergi pe mana unui specialist in ale organizarii, cel care de altfel iti aduce totul la libera alegere. Chiar si asa, fara sa stii ceea ce iti doresti si fara sa stii incotro sa o iei planul nuntii va fi unul fad.

Iata ce spun cei care au trecut printr-o astfel de experienta despre modul de organizare:

  1. Alege oameni profesionisti. Acum mai mult ca niciodata nu trebuie sa mergi pe ideea de „cunosc eu pe cineva” ci sa fii mai strict in decizii. Spre exemplu considera ca Constantin Butuc, fotograf nunta este cel care aduce viziune si mai mult decat atat cel care iti aduce mai mult decat fotografii cu stil. Alege din aria celor care isi depasesc asteptarile si care pot crea pentru tine un album deosebit.
  2. Imparte responsabilitatile. In acea zi te vei simti sa spunem ca si sufocat in ceea ce priveste lucrurile pe care trebuie sa le faci. Nu ai cum sa te imparti in toate asa ca ar trebui sa delegi de vreme ce asta te ajuta sa te eliberezi de stres.
  3. Si ca tot vorbeam de stres, ai dreptul sa treci prin tot felul de emotii insa nu ai dreptul sa fii nervos si sa uiti de ziua in sine. Asta pentru ca momentul acela este cu si despre tine si un altul nu vei avea asa ca traieste totul la o intensitate maxima.
  4. Mergi pe ideea de sfat insa nu exagera. Multi iti vor spune multe, de la babisme si pana la asa zisele trenduri. Doar ca tine cont de faptul ca nunta trebuie sa reflecte stilul vostru. Tine cont de sfaturi insa nu exagera in a alege altceva decat ti-ai dori doar pentru ca „asa se poarta”.
  5. Traditiile sunt si ele o placere insa nici cu acestea nu trebuie sa exageram. Sa ne gandim la faptul ca acestea spun despre radacinile locului in care ai crescut asa ca le introduci in nunta ca si moment  doar daca ai semnificatie cu evenimentul si cu tine in mod special.

Nunta este un eveniment major in viata cuiva. Este timpul in care iti decizi un viitor in doi, momentul in care spui un da decisiv. Asa ca tinand cont de asta este de la sine inteles ca exista aspecte de care sa tii cont si situatii pe care sa nu le ratezi. Mai tarziu nu vei dori sa iti amintesti cu parere de rau de aceasta planificare.

De admin

Un comentariu la „Pasi de mare importanta pentru organizarea nuntii”
  1. Cred ca asta e secretul sa fie ceva de neuitat…sa fie bine organizat. Eu cand am cerut-o in casatorie imi facusem tot felul de planuri, am gasit un inel pe diamag.ro, ma gandeam unde sa mergem, imi aduc aminte ca aveam multe emotii…dar am organizat cum trebuie si a fost perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *