Evenimentele de regula sunt cele care iti pun la grea incercare ceea ce poti si stii sa faci. Tine de un plan, o organizare menita sa aiba in vedere fiecare detaliu. Cand vine vorba de un botez in mod special sa nu uitam ca aici emotiile de a organiza totul se completeaza cu emotiile de a fi parinte, emotiile pentru tot ceea ce inseamna crestinarea celui mic.

Printre altele ai nevoie si de un fotograf botez, cel care sa surprinda fiecare moment. Ai nevoie de o locatie, biserica si multe altele. Dar nu e panica, toate vin la timpul lor potrivit. Asadar, pas cu pas iata ce trebuie sa tii cont:

  1. Alege locatia si abia apoi biserica. Nu este vorba de ce parte este mai importanta ci de faptul ca de regula restaurantele sunt greu de gasit.
  2. Alege trusoul celui mic abia dupa ce discuti cu nasii. Mai ales daca sunt mai multi si fiecare in parte isi va dori sa tina cont de cumparaturi de genul ar trebui sa ii impaci pe toti in cerinte si pretentii.
  3. Alege o locatie aproape de casa. Poate ca nu iti dai seama de importanta acestui fapt doar ca tine cont de nevoia ca cel mic sa nu petreaca mult timp pe drumuri. Mai practic pare sa fie sa dormiti la camera de hotel din localul unde va avea loc si petrecerea insa asta nu iti aduce garantia ca lucrurile vor fi asa cum ti-ai promis.
  4. Alege un fotograf si un cameraman care sa faca parte din echipa celor cu care colaborezi pentru acest eveniment. Cu siguranta ca iti vei dori sa tii cont de amintirile de la acest eveniment.
  5. Cat despre marturii si tot felul de decoratiuni firma specializata cu care vei colabora se va ocupa de tot ceea ce iti doresti. Poti alege marsala spre exemplu ca si culoare, alege flori chiar daca este vorba de baiat si nu te sfii sa faci combinatii de elemente. Bunul gust se apreciaza oricand, indiferent de modul in care organizezi totul, cu ce tematica alegi si asa mai departe.

Dincolo de pretentiile ce vin la pachet cu modul de organizare in cele din urma tine de modul facil prin care duci la bun sfarsit acest eveniment, insa fara sa uiti si sa traiesti acest moment, cu intensitate. Este unic, un moment grue de descris asa ca apreciaza-l cu adevarat.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *