Mari sau mici, de familie, pentru cei aventurosi, cert este ca un barbat va fi mereu atras de ideea de a detine o masina. O vede ca pe cea mai buna posesie a sa, se mandreste cu ea si nu va rata ocazia sa arate mereu ca isi imbunatateste tehnica si aspectul.

Pasiunea barbatilor pentru masini se poate justifica foarte usor. In anumite circumstante masina este vazuta ca forma de evadare. Ai auzit de criza barbatului la anumite praguri de varsta? Nu este exclus ca acesta sa incerce sa compenseze trecerea anilor cu ceea ce inseamna prezenta unei masini sport, ceva nebunesc, ceva ce iese in evidenta intr-o lume a banalului.

In alte cazuri masina este pur si simplu un refugiu. In ce altceva sa investeasca? Dintr-un motiv sau altul cere de la sine sa aiba o masina care ii ofera ceea ce alte aspecte sau lucruri din viata nu pot. Dar nu in cele din urma o masina este fara doar si poate o nevoie. Ca o vedem ca o nevoie superioara, o cosmetizam si ajungem sa o consideram mai mult de atat este o cu totul alta poveste.

De ce pasiune si de o masina. Combinatia este una de nevoie cand distantele parcurse in propria masina sunt o reala placere si nu un chin al drumului de naveta spre exemplu. Si daca ai pretentii de la tine si daca tii cat de cat la un nivel de confort iti vei dori ca masina sa arate cat mai bine. Asta inseamna sa apelezi la diverse forme de tunning, sa apelezi la ceea ce tine de decoratiuni, orice modalitate de a imbunatati conditia, starea, stilul unei masini. Pentru doritori trebuie sa se tina cont ca gasesti online decoratiune auto sau orice alt produs de acest gen.

In trecut se considera masina ca fiind acea „inginerie” pe care numai un barbat ar  putea sa o conduca, de unde si suprematia explicita si dorinta de a arata ca se poate mai mult si mai bine. Parca nici masina pur si simplu ca din fabrica nu mai era pe plac asta pentru ca stilul personalizat al fiecaruia sa iasa in evidenta si sa arate „posesia”.

Pasiunea pentru masina se explica destul de profund. Asta denota faptul ca este utila si mai mult decat atat acapareaza pentru ca tine de un nivel de implicare. Aratam personalitatea, aratam statutul social prin asta deci este un complex de aspecte ce vorbeste, indirect, despre noi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *